vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo hakkında bir soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; bir sitede gördum lisans aldım diyo full albumler full programlar paylaşılıyor yanı warez dolu şimdi bildigim kadarıyla vbseo kullanım şartlarına ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
bir sitede gördum lisans aldım diyo full albumler full programlar paylaşılıyor yanı warez dolu şimdi bildigim kadarıyla vbseo kullanım şartlarına aykırı yada lisans aldıktan sonra açmış olabılırmı isteyene özelden pm atsın sitenın adresini göndereyım izin varsa bende alayım bende açayım ozaman yada takip edilmiyor galıba lisans verildiketen sonraki siteler
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert Beye site adresini pm atarsanız gereken yapılacaktır.
|
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||
| ||||
|
Şikayet ettiğiniz siteler programların demo versiyonlarının linklerini sunmakta. Demo versiyonlarının linklerini herkes sitesinden paylaşabilir. Gereksiz polemiklere yol açmamak için konuyu kapatıyorum. Iyi çalışmalar |
| Thread Tools | |
| |