vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam Arkadaşlar vbseo hakkında kimsen bilgi alıcam, Forumun Türkçe bölümü görevlilerine hem özel mesaj attım hemde email attım fakat cevap ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo hakkında
Selam Arkadaşlar vbseo hakkında kimsen bilgi alıcam, Forumun Türkçe bölümü görevlilerine hem özel mesaj attım hemde email attım fakat cevap almadım bu konuda benim sorularıma cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle vbseo kurullumunu yapıcagımız forumda ilegal bir herhangi bir şey olmaması gerekiyor ben buna zaten dikkat ediyorum yinede emin degilim adresim Sozsende Forum inceleyip kaldırmam veya uygun olmayan bölümleri yazarsanız sevinirim. Ve şuanda forumda SEO by Zoints kullanıyorum vbseo geçişte hernagi bir sorunla karşılaşırmıyım? linux reselle kullanıyorum, resellede harhangi bir zorluk çıkartır mı yani cpu kullanımı bakımında şikayetler gelirmi. |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşım , benim ne e-mail'in ne özel mesajım destek verme yeri değil. Destek istiyorsan buraya konu açıp sorabilirsin. Forumunuz şu an itibariyle lisans sözleşmesine uygun. Zoints kaldırmanız gerekir kurulum öncesinde. Hosting nizde onemli olan load oranlarınız ve sitenizdeki aktivite. Bunları bilmeden bir yorum yapmak imkansız. |
|
| |||
| |||
|
Bu kadar ters cevap vermenize anlam vermedim ? Sadece bir ürün almak istiyorum bunu almadan öncede bilgi almak istiyorum destek degil. Bunun için sormuştum. bu kadar ters cevap verebilceginizi bilsem r10 daki bilgi almak için email atabilirsiniz sözünüzü dikkate almazdım. Rahatsız ettim sanırım |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
| Thread Tools | |
| |