Results 1 to 4 of 4

vbseo hakkında

This is a discussion on vbseo hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam Arkadaşlar vbseo hakkında kimsen bilgi alıcam, Forumun Türkçe bölümü görevlilerine hem özel mesaj attım hemde email attım fakat cevap ...

Junior Member Array
    Real Name
    Osman
    Liked
    0 times

vbseo hakkında

Selam Arkadaşlar

vbseo hakkında kimsen bilgi alıcam, Forumun Türkçe bölümü görevlilerine hem özel mesaj attım hemde email attım fakat cevap almadım bu konuda benim sorularıma cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle vbseo kurullumunu yapıcagımız forumda ilegal bir herhangi bir şey olmaması gerekiyor ben buna zaten dikkat ediyorum yinede emin degilim adresim Sozsende Forum inceleyip kaldırmam veya uygun olmayan bölümleri yazarsanız sevinirim.

Ve şuanda forumda SEO by Zoints kullanıyorum vbseo geçişte hernagi bir sorunla karşılaşırmıyım?

linux reselle kullanıyorum, resellede harhangi bir zorluk çıkartır mı yani cpu kullanımı bakımında şikayetler gelirmi.

vBSEO.com Webmaster Array Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    721 times
    Blog Entries
    4
    Arkadaşım , benim ne e-mail'in ne özel mesajım destek verme yeri değil. Destek istiyorsan buraya konu açıp sorabilirsin.

Forumunuz şu an itibariyle lisans sözleşmesine uygun.

Zoints kaldırmanız gerekir kurulum öncesinde.

Hosting nizde onemli olan load oranlarınız ve sitenizdeki aktivite. Bunları bilmeden bir yorum yapmak imkansız.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member Array
    Real Name
    Osman
    Liked
    0 times
    Bu kadar ters cevap vermenize anlam vermedim ? Sadece bir ürün almak istiyorum bunu almadan öncede bilgi almak istiyorum destek degil. Bunun için sormuştum. bu kadar ters cevap verebilceginizi bilsem r10 daki bilgi almak için email atabilirsiniz sözünüzü dikkate almazdım.

Rahatsız ettim sanırım

vBSEO.com Webmaster Array Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    721 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by N_O_A View Post
    Bu kadar ters cevap vermenize anlam vermedim ? Sadece bir ürün almak istiyorum bunu almadan öncede bilgi almak istiyorum destek degil. Bunun için sormuştum. bu kadar ters cevap verebilceginizi bilsem r10 daki bilgi almak için email atabilirsiniz sözünüzü dikkate almazdım.

Rahatsız ettim sanırım
    Nerede ters bir mesaj var ? Sorularınızın hepsine cevap aldınız mı evet ? Sizin attığınız mesajdan bir üslup farkı var mı ? Hayır.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam