zafer bey çok tŞk ederim![]()
This is a discussion on vBSEO Güncelleme Servisi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; zafer bey çok tŞk ederim...
zafer bey çok tŞk ederim![]()
Güncelleme konusunda bir kaç sorum olacaktı Mert bey
1 -Benim lisans sözleşmemde ben hangi haklara sahibim. Lisans alırken hangi tür satın aldım ? Bunun içinde bana ücretsiz kurulum hakkım var mı gibi sorularım olacaktı Nerden öğrenebilirim.
2 > Hali hazırda vbulletin 3.8.5 kullanıyorum. Vbseo sürümüm sizin tavsiyeniz üzerine 3.3.2 olarak devam ediyor.3.5.1 sürümünü biraz önce download ettim. Şimdiye kadar kendim kurdum. Yardım hakkım var ise ne yapmam lazım yok ise kurulu olan 3.3.2 üzerine kurmak için nasıl bir yöntem uygulamalıyım. Kurulum esnasından önce yedek alınmalı mı
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Aslında videolu bir anlatım yapmış olsanız Vbulletinde kullandığımız Cpanel örneğindeki gibi çok iyi olurdu.
Kolay gelsin
Upload etmek için dosyaları upload edeceksiniz ve plugin'i import edeceksiniz. Foırumda defalarca farklı konuda detaylıca kurulum açıklamaları verilmiştir.
vBSEO EULA'sını vBSEO™ - End User License Agreement (EULA) adresinden okuyabilirsiniz.
Destek istemeyi hak eden her lisans sahibine sunulmaktadır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Güncellenlenme dedikleriniz sadece dosyayi ftp atip bitti demek. bunun icin 79 dolar vermeye gerek yok bence ben yaptirdim görüyorum sitenin ne kadar rezil oldugunu paramizla rezil olduk güven meselesi bu ders almak lazim demek en saglam insana bile güvenmicekmissin
Sırf sizin gibi kişiler yüzünden ben Türk'ler ile iş yapmıyorum çünkü 2 kuruş verdiği zaman milyonlarca şey yapılacağını düşünüyorlar...
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Keşke o kadar kolay olsa.
Mert bey Türkler olarak genellemeyelim lütfen.
Evet bazı sorunlu arkadaşlar var ama zaten o kişiler şikayet ediyor diğerleri bir şekilde normal desteklerini aldıklarına eminim.
Mert Bey siztden kimse Milyarlarca is istemedi gereken istendi 2 ay gecik beklettiniz halada sallanmada is ben vazgectim ama insanlara güvendik para sorun degil Tr kalmiyorum 79 dolar degil sorun 790 dolar yollarim sadece gerekn ne ise yapilsin dedik ödeme dediniz ödedik beni nedne bekletiyorsunuz bilemiyormuyum nerde ne hata var ama yine o hata var örnek bu kendinizi bizim yerimize koyun simdi iste 790 dolar yollayim para söz konusu degil sadece geren seyler dedik haksizmiyim Mertbey biti sizi sürekli bekletse siz yazsaniz cevap vermese siz ne yaparsaniz bu sucmu sizce sorun cikartmak degil derdim sadece dile getirdim haksizsam söyle bir kere daha en kucuk yorum yazsam ne derseniz söyledin sonucta hepimiz insaniz ve anlasmamiz lazim ama terslemeniz gerekmez Kimsede coluk cocuk degil Size saygiyla yaklasiyorum hatamiz varsa kusurabakmayin Vbseo.com ailesi...
Beyefendi , yapılması gerekenleri zaten yaptığımı size defalarca anlattım. Siz bunu anlamıyorsanız kusura bakmayın ama yapacak birşeyim yok. Iyi çalışmalar.
Mrb Mer bey vBSEO Güncelleme Servisi Satın Almak istiyorum sanırım bunu satın almam gerekiyor (vBSEO Upgrade Service) ben güncellemeleri yapamıyorum yardımcı olurmusunuz bunu satın alayım güncellemelerim sorunsuz yapılsın ...
vbseo kaldırılıp tekrar kurulması
vbseo silip tekrar kurdum fakat kuramadım googlede 48000 index vardı ,3400 dustu . ayarlar bozuldu gerek vbseo gerek sitemap tekrar teniden kurlaması gerek ben de bunu yapamadım desteklerinizi bekliyorum...
Afedersiniz , ne konuda desteğimii beklediğinizi net yazarsanız yardımcı olayım.
Önemli birtek soru var ve bunu siz cevaplayabilirsiniz : vBSEO ayarlarınızın yedeğini aldınız mı ?
Ama eğer ayarlarınızın yedeğini almadıysanız bizim ne yapmamızı bekliyorsunuz.
Ayrıca güncelleme servisinin böyle bir hizmetide yok.
Merhabalar benim lisansım bitmiş fakat yeni versiyonu indirebiliyorum bu durumda yeni versiyonu kurabilir miyim çalışır mı acaba?
Lisansınızın sona erme tarihiyle alakalı.
Mert Bey uzun zamandir vbseo girmedim.. bir konuda sunu gordum *vBSEO Security Bulletin* All Supported Versions: Patch Release yapmamiz gerekirmi ?