vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO Güncelleme Servisi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Eğer eski bir vBSEO sürümü kullanıyorsanız , SEO 'nun tüm avantajlarından faydalanabilmeniz için en kısa zamanda vBSEO sürümünüzü güncellemenizi tavsiye ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO Güncelleme Servisi
Eğer eski bir vBSEO sürümü kullanıyorsanız , SEO'nun tüm avantajlarından faydalanabilmeniz için en kısa zamanda vBSEO sürümünüzü güncellemenizi tavsiye ederiz vBSEO Güncelleme Servisi ile vBSEO Destek Takımının uzman ellerinde güncellemeniz gerçekleştirilecektir. Bu servis teknik konularda uzman olmayan forum sahiplerinin güncelleme ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve vBSEO sürümlerini son versiyona güncellemek için hazırlanmıştır. NOT: Eğer vBSEO lisansınız geçerliliğini kaybetmişse son versiyonu kurabilmemiz için lisansınızı yenilemeniz gerekmektedir. Lisans listenizde 'Renew' linkini takip ederek lisansınızı yenileyebilirsiniz.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support Last edited by Mert Gökçeimam; 09-29-2008 at 11:04 AM.. |
|
| |||
| |||
|
Mert bey merhaba Güncelleme için Servis satın almak istiyorum ama 2CO Sorun var sanırım
|
|
| ||||
| ||||
|
Şu anda siparişinizin geldiğini gördüm ben. Birazdan size bir e-mail aracılığıyla bir sonraki aşamaları anlatan bilgi gelecektir. Ben siparişinizi onaylıycam bu arada Edit : Sahil Bey , sizin vBSEO'nuz zaten son sürümde. Güncelleme servisine ne ihtiyacınız var ki ? |
|
| |||
| |||
|
Walla Güncel sürüm cıktı diye bi mail geldi bende hemen alayım dedim Edit: Benmi yannış anladım aceba? Yokmuydu oyle birşey |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||
| ||||
|
Hehe gerçekten ilginç bir durum olmuş, her mail de eğer güncelleme ücreti ödeyecekseniz çok zengin olmalısınız ki yoksa zararına uraşırsınız bu işlerle |
|
| |||
| |||
|
sitemde kullanmış olduğum sürüm 1 yılı dolmadı yeni versiyonu3,1 yüklemek ve güncellemek için bir para ödemem gerekiyormu bu konuda yardım alabilirmiyim?
|
|
| ||||
| ||||
|
download panelinden 3.1 i indirebiliyorsan, yükleyebilirsin
|
|
| |||
| |||
|
Bilgiler için Teşekkür Ederim İyi Calışmalar.
|
|
| |||
| |||
|
Merhabalar mert bey; Güncelleme servisi hakkında bilgi almak istiyorum fakat vermiş olduğunuz linkte beyaz sayfa açıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO - Upgrade Service adresini güncelledim. Güncelleme servisi ilk mesajda belirtildiği gibi sitenizdeki vBSEO güncellemesini bizim yapmamızı içeriyor. |
| Thread Tools | |
| |