vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Yeni vBSEO Indirim Opsiyonu vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

vbseo google sitemap hakkında

This is a discussion on vbseo google sitemap hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; herşey iyi güzel. çok güzel çalışıyor hiç bir sorunum yok vbseo dan yana ama google olayını beceremedim. resimdeki gibi index.xml ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Old 05-26-2006, 02:24 PM
Junior Member

Real Name: Hadi
vbseo google sitemap hakkında

herşey iyi güzel. çok güzel çalışıyor hiç bir sorunum yok vbseo dan yana

ama google olayını beceremedim.

resimdeki gibi index.xml i ekledim google a, aradan 1 hafta geçti, defalarca download etti ama google aramalarında çıkmıyorum sorun nedir? diğer sitemap dosyalarını da göstermem mi gerekiyor ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook!
Reply With Quote
Old 05-27-2006, 06:28 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 1
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Re: vbseo google sitemap hakkında

Diğer sitemap dosyalarınıda eklerseniz daha fazla crawl edilebilirsiniz. Ayrıca google aramalarında çıkmanın vbseo ile pek alakası yok. Google'ın crawl etme stratejisi var ve buna göre crawl ediyor. Bunları incelerseniz sitenizin daha iyi crawl edilmesini sağlayabilirsiniz.
vbseo satın almak en önemli sorununuzu ortadan kaldırır. Hem site url'leriniz düzenlenir hemde google tarafından daha iyi crawl edilir.

Birde google crawl etmeye başladıktan belli bir müddet sonra database güncellemesi yapıyor.

Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi

6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook!
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 08:51 AM
Junior Member

Real Name: çağla
Selam ben de Google sitemap sayfasında şu hatayı alıyorum:

Doğrulama durumu: DOĞRULANMADI
Son deneme 20.Kas.2007: 404 (dosya bulunamadı) hata sayfanızın başlıkta 200 (Başarılı) kodunu döndürdüğünü belirledik.

Nasıl bir ayar yapmalıyım?
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 08:57 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

http://www.vbseo.com/attachments/f11...rungiderme.txt dosyasını okursanız sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 09:59 AM
Junior Member

sanıyorum bunu çözdüm. başka arkadaşların da ihtiyacı olabilir. ben vbseo admin cp'de sayfa bulunamadığında 404 yerine ana sayfaya yönlendir seçeneğini seçmiştim. bunu 404'e çevirince düzeldi.
Site haritası olarak google'da sitemap_index.xml.gz dosyasını girdiğimde google hata verdi:
HATALAR:
Satır:
65535
Çözümleme hatası
Site Haritanızı okuyamadık. Tanıyamadığımız bir giriş içeriyor olabilir. Yeniden göndermeden önce lütfen Site Haritanızı doğrulayın.
UYARILAR:
Geçersiz etiket değeri
Satır 65535 Bu XML etiketi geçersiz bir değer içeriyor. Lütfen düzeltin ve yeniden gönderin.
Sitemap dosyamda bir hata var sanırım. Bunu nasıl giderebileceğime dair bilgisi olan var mı?
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 11:47 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Site haritanızı manuel olarak vbseo_sitemap/ arayüzünden çalıştırın.
Reply With Quote
Old 11-30-2007, 03:27 AM
Junior Member

Aynen dediğiniz gibi yaptım. hatta upgrade ettikten sonra manuel olarak oluşturdum sitemap-i ama google'da gene hata ile karşılaştım. Yalnız bu defa satır aynı satır olmakla beraber sorun daha spesifik:

Satır:
65535
Geçersiz tarih
Geçersiz bir tarih bulundu. Yeniden göndermeden önce lütfen tarihi veya biçimlendirmeyi düzeltin.
Bu gizemli 65535. satırı düzeltmek nasıl mümkün olur acaba?
Reply With Quote
Old 06-29-2008, 02:32 PM
Junior Member

Real Name: pamuk

arkadaslar sitem iki gunde yukarıdakı resimlerdeki oldu bunu nasıl cozebılırım su gunlerde dusmeye basladı. arkadaslar bende vbseo sitamap kuruludur. ilk zamanlar sitemde 2.00 surum kullandım vbulletın 3.6.8 kurulu ıdı cok ıyı calıstı sıteyı daha sonra 3.7.0 beta dorde sonrasında 3.7.1 vbulletın kurdum. ve suan vbseo sitamap vbulletın son surumlerınde uygun olmadıgı soylenıyor. googleye cok ıyı konuyu yolluyor fakat son bir aydır sitemde üyelikler düstü ve suan siteme hicbır sekılde uyelıkler yok fakat bütün aramalarda ön sıralarda görunememe ragmen ve googlede her gun 500 ile 1500 konu kayıt edılıyor fakat uyelıklerde hıcbır sekılde artıs olmuyor. daha oncelerı bu programların uyelıklerı dusurdugunu duymustum bu ne kadar dogrudur sitemde ziyaretcıler bır anda yukarıda oluyor databese eror alıyorum sonrasında uyelıkler dusuyor burda ifade ettigim gibi son ıkı haftadır uyelık hıc sıtemde yok soylentılere gore googlede dalgalanmalar oldugunu yonunde bilgileriniz beklıyorum
Reply With Quote
Old 08-10-2008, 08:34 AM
kralex's Avatar
Member

Real Name: Omer G.
Send a message via MSN to kralex
galiba bu sitemap 2.2 tam stabil değil daha önce öncelik hatası alıyordum şimdide

Geçersiz bir tarih bulundu. Yeniden göndermeden önce lütfen tarihi veya biçimlendirmeyi düzeltin.

hatası alıyorum :(
Reply With Quote
Old 08-17-2008, 07:21 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by kralex View Post
galiba bu sitemap 2.2 tam stabil değil daha önce öncelik hatası alıyordum şimdide

hatası alıyorum :(
Screenshot gönderir misiniz
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules