vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo google sitemap hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; herşey iyi güzel. çok güzel çalışıyor hiç bir sorunum yok vbseo dan yana ama google olayını beceremedim. resimdeki gibi index.xml ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo google sitemap hakkında
herşey iyi güzel. çok güzel çalışıyor hiç bir sorunum yok vbseo dan yana ama google olayını beceremedim. resimdeki gibi index.xml i ekledim google a, aradan 1 hafta geçti, defalarca download etti ama google aramalarında çıkmıyorum sorun nedir? diğer sitemap dosyalarını da göstermem mi gerekiyor ? |
|
| ||||
| ||||
| Re: vbseo google sitemap hakkında
Diğer sitemap dosyalarınıda eklerseniz daha fazla crawl edilebilirsiniz. Ayrıca google aramalarında çıkmanın vbseo ile pek alakası yok. Google'ın crawl etme stratejisi var ve buna göre crawl ediyor. Bunları incelerseniz sitenizin daha iyi crawl edilmesini sağlayabilirsiniz. vbseo satın almak en önemli sorununuzu ortadan kaldırır. Hem site url'leriniz düzenlenir hemde google tarafından daha iyi crawl edilir. Birde google crawl etmeye başladıktan belli bir müddet sonra database güncellemesi yapıyor.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Geliştirilmiş Destek Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! |
|
| |||
| |||
|
Selam ben de Google sitemap sayfasında şu hatayı alıyorum: Doğrulama durumu: DOĞRULANMADI Son deneme 20.Kas.2007: 404 (dosya bulunamadı) hata sayfanızın başlıkta 200 (Başarılı) kodunu döndürdüğünü belirledik. Nasıl bir ayar yapmalıyım? |
|
| ||||
| ||||
| http://www.vbseo.com/attachments/f11...rungiderme.txt dosyasını okursanız sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
|
sanıyorum bunu çözdüm. başka arkadaşların da ihtiyacı olabilir. ben vbseo admin cp'de sayfa bulunamadığında 404 yerine ana sayfaya yönlendir seçeneğini seçmiştim. bunu 404'e çevirince düzeldi. Site haritası olarak google'da sitemap_index.xml.gz dosyasını girdiğimde google hata verdi: HATALAR: Satır: 65535 Çözümleme hatası Site Haritanızı okuyamadık. Tanıyamadığımız bir giriş içeriyor olabilir. Yeniden göndermeden önce lütfen Site Haritanızı doğrulayın. UYARILAR: Geçersiz etiket değeri Satır 65535 Bu XML etiketi geçersiz bir değer içeriyor. Lütfen düzeltin ve yeniden gönderin. Sitemap dosyamda bir hata var sanırım. Bunu nasıl giderebileceğime dair bilgisi olan var mı? |
|
| |||
| |||
|
Aynen dediğiniz gibi yaptım. hatta upgrade ettikten sonra manuel olarak oluşturdum sitemap-i ama google'da gene hata ile karşılaştım. Yalnız bu defa satır aynı satır olmakla beraber sorun daha spesifik: Satır: 65535 Geçersiz tarih Geçersiz bir tarih bulundu. Yeniden göndermeden önce lütfen tarihi veya biçimlendirmeyi düzeltin. Bu gizemli 65535. satırı düzeltmek nasıl mümkün olur acaba? |
|
| |||
| |||
![]() arkadaslar sitem iki gunde yukarıdakı resimlerdeki oldu bunu nasıl cozebılırım su gunlerde dusmeye basladı. arkadaslar bende vbseo sitamap kuruludur. ilk zamanlar sitemde 2.00 surum kullandım vbulletın 3.6.8 kurulu ıdı cok ıyı calıstı sıteyı daha sonra 3.7.0 beta dorde sonrasında 3.7.1 vbulletın kurdum. ve suan vbseo sitamap vbulletın son surumlerınde uygun olmadıgı soylenıyor. googleye cok ıyı konuyu yolluyor fakat son bir aydır sitemde üyelikler düstü ve suan siteme hicbır sekılde uyelıkler yok fakat bütün aramalarda ön sıralarda görunememe ragmen ve googlede her gun 500 ile 1500 konu kayıt edılıyor fakat uyelıklerde hıcbır sekılde artıs olmuyor. daha oncelerı bu programların uyelıklerı dusurdugunu duymustum bu ne kadar dogrudur sitemde ziyaretcıler bır anda yukarıda oluyor databese eror alıyorum sonrasında uyelıkler dusuyor burda ifade ettigim gibi son ıkı haftadır uyelık hıc sıtemde yok soylentılere gore googlede dalgalanmalar oldugunu yonunde bilgileriniz beklıyorum |
|
| ||||
| ||||
|
galiba bu sitemap 2.2 tam stabil değil daha önce öncelik hatası alıyordum şimdide Geçersiz bir tarih bulundu. Yeniden göndermeden önce lütfen tarihi veya biçimlendirmeyi düzeltin. hatası alıyorum :( |
|
| ||||
| ||||
| Screenshot gönderir misiniz
|
| Thread Tools | |
| |