This is a discussion on VBseo eksiklerim :( within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSEO Sitemap Update with 3.2.0 Release Candidates - vBulletin SEO Forums...
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
tesekkur ederım arkadasım yukarıdakı resımde http bulunmadı hatta bırcok sey olmuyor google ıcınde sıte saldırısın gun gecmıyor her gun saldırı oluyor 5 gun kapandık google lınklerım gıtmıs suan cok cıddı oran uye dusemesı var orası cozemedım dılersenız msn de verebılırım pm yoluyla yada sız gonderım ben alayım sızın msnızı
www.aofclub.com egıtım sıtesıdır
Kusura bakmayın msn kullanmıyorum kaldı ki kullansam bile Msn destek verme yeri değildir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Select Your Forum URLleri Global Format
Blog Urlleri Yeniden Yazma formatını seçint
buraları kendime gore guncelledim fakat bugun sabah baktım bazı yerler eski haline donmus tekrar duzenledim ben yanlış birşeymi yapıyorum acaba? onun haricinde bunların yedegini nasıl alabiliriz
Siz değerleri değiştirmezseniz başka bir hale girme imkanı yok. Ust sağ kısımda lisans numaranızın oradan yedek alabilirsiniz.
anlamadım bende bakın simdi yine oldu sabah bu mesajı yazdıktan sonra ayarladım bir dahada panele girmedim.ama suanda linkler yine değiştisabah aldıgım yedegi kurdum tekrar ama neden boyle sıfırlanıyor ayarlarım birden anlamadım :( hepside sıfırlanmıyor bazı kısımlar... Mesela ben boyle ayarlıyorum VBseo eksiklerim :(
o durduk yere
http://www.vbseo.com/f119/20733-vbseo-eksiklerim/
bu sekilde değişiyor