vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on VBseo eksiklerim :( within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, yaklaşık 1 ay oldu zoint seo dan vbseo ya geçtim denilenleri yaptım başka ayarlara dokumadım ama site:siteadı.com dediğimde indekslerin ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| VBseo eksiklerim :(
Merhabalar, yaklaşık 1 ay oldu zoint seo dan vbseo ya geçtim denilenleri yaptım başka ayarlara dokumadım ama site:siteadı.com dediğimde indekslerin düşmüş olduğunu görüyorum. Mert bey bu bir ölçü değil doğru değil dedi ama günden güne üye sayısı ve ziyaretçi azalıyor. Birkaç konuda yardıma ihtiyacım var ama eksikbirşeyim varmı diye bir bakabilirseniz çok sevinirim. site haritası yok ondan olabilirmi açmam gerekiyorsa nerden nasıl açıcam birde sitede birkaç konu açılmıyor. bembeyaz bir sayfa geliyor. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. VarBak Ana Sayfa - vBulletin |
|
| ||||
| ||||
| vbseo sitemap generator eklentisini kurup calistirmanız gerekiyor .. sitemap olusturup google a submit etmeden, index artısı beklemeniz biraz normalin dısında bir durum olur. Bu süreç çok uzar. sitede açılmayan konularla ilgili olarak da , konu baslıgında uygunsuz bir karakter var olabilir, hangisi mesela ? |
|
| ||||
| ||||
|
sitemap generator nasıl çalıştırcam acaba :( Last edited by BEyefendi; 02-26-2008 at 04:28 AM. |
|
| ||||
| ||||
| Seo işi sabır işidir... Eski linkleriniz yerine yeni linkleriniz eklendiği için biraz sabırlı olmanız gerekmektedir.Mutlaka hit,indexleme ve üye sayısında sorunlar yaşıycaksınız ama 2-3 ay sonra farkı sizde görüceksiniz. Sitenizin daha iyi indexlenmesi için vbseo_sitemap-2-1 i kurmanızı tavsiye ederim.. |
|
| ||||
| ||||
|
teşekkür ler bi deniyim |
|
| ||||
| ||||
| Merhabalar, sitemap generator ı kurdum ayarları aağıdaki resimdeki gibi ve sonuçlarıda aşağıda bir problem var sanırım yada eksik birşeymi yaptım. sitemap generator kurunca forumun altında 1,2,3,... diye numalar vardı çıkması gerekiyormu? Birde Google a submit nasıl etcem :( Warning: gzwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/xxxxxxx/domains/siteadı.com/public_html/forum/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 604 Warning: gzwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/xxxxxx/domains/siteadı.com/public_html/forum/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 607
We apologise for any inconvenience. ![]() ![]() |
|
| ||||
| ||||
| vbseo_sitemap klasörünün ve içindekilerin chmod değerini 777 yap. |
|
| ||||
| ||||
|
Burach çok teşekkürler.
|
|
| ||||
| ||||
|
vbseo_sitemap klasörünü full olarak chmod 777 yaparsan sorun olabilir. sadece içindeki data klasörünü yapsan yeterlidir..
|
|
| ||||
| ||||
|
Bende daha önce zoints seo kullanıyordum ve vbseo ya geçtim.Kurduğum ilk günden sonra vbseo'daki yetkililer bana mail çekmiş.Demişler ki Kesinlikle vbseo sitemap'İni kur.Ben de hemen kurdum.Zoints Seo linklerini vbseo ya yönlendirdim.404 leri anasayfaya yönlendirdim.Link sayımda fazla değişiklik olmadı.Ama hitim gözle görülür derecede arttı.Eskiden sitemap için 1 gece PC yi açık bırakırdım.Şimdi kendi otomatik yapıyor.Keşke daha önce kursaydım |
|
| |||
| |||
|
peki arkadasım bende kurdum bunu zoints kullanırken ama hostum 65 lere varan cpu kullanımı nedenıyle sıteyı askıya almıstı bu cpu kullanımını nasıl azaltırız ? suan kurulu degıl yenı seo ya gectım ama kurmayı ıstıyorum bende bı yandan da korkuyorum..
|
|
| ||||
| ||||
|
Walla ben amerikadan host alıyorum.Shared hosting geçen 600 kişi vardı işlemci kulanımı %4 filandı.Bilgi Denizi-Dalgalar?n Bilgiye Dönü?tü?ü Tek Deniz benim sitem.vbseo kurulu.Günlük 5000 ile 4000 tekili var.Ben linkbackleri,trefbackleri kapattım.
|
|
| ||||
| ||||
|
sitemap generator tamam oldu sitemap generator kurdum ama zamanlanmış görev bölümünü anlamadım sitemap generator v2.1 de zamanlanmış görev ekliyormuyuz ve ekliyorsak ayarları nasıl olcak ekliyorsak Zamanlanmış Görevler / Görev ekle den ekliyoruz değilmi?? |
|
| |||
| |||
|
eklemıyorsun son versıyonda kendısı otomatık alıyor sadece daily monthly yazan yerleri istersen degıs
|
|
| ||||
| ||||
|
Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 + key +Crack(29-2-2009) key +Crack(29-2-2009) Allah Allah Dünya tesine döndü sanırım. vBSEO yetkilileri ne zamandan beri warez sitelere izin verir oldu? Hayret....... |