arkadaşlar Lizard King e de pm attım başka yapmam gereken bir şey varmı.?
gerekli para yatırıldı mail geldi pm de takıldık
varsa yapılacak bir şey yardımcı olursanız sevinirim
This is a discussion on vbseo download within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaşlar Lizard King e de pm attım başka yapmam gereken bir şey varmı.? gerekli para yatırıldı mail geldi pm de ...
arkadaşlar Lizard King e de pm attım başka yapmam gereken bir şey varmı.?
gerekli para yatırıldı mail geldi pm de takıldık
varsa yapılacak bir şey yardımcı olursanız sevinirim
lisansın aktive olunca downloads kısmından indirebilirsin.
lisans kaç günde aktif oluyor 6 gün oldu
lisans aktif etmesi nasıl oluyor bana bir mail geldi pm at dedi bende hem türk arkadaşımıza hemde yabancı arkadaşımıza pm attım sonucu bekliyorum sadece
ama eksik birşeymi yaptım onu bilmiyorum
şuana kadarki işlemler doğru geri tek bir kısım kalıyor.
Lizrd king siteni inceleyecek eğer kurallara aykırı materyallr varsa siteni onaylamaz ama uygun içerikte ise sitenin onaylanmasını sağlar ve daha sonra downloads kısmından indirebilirsin.
Lizard bu aralar pek gelemiyor sanırım işlerinin yoğunluğundan dolayı.
Birde adminlere pm atarak durumu bildir.
Kurallara aykırı hususlar türkçe bölümünde türk kullanıcılar için belirtilmemiş insanlar bu konuda bilinçlendirilmeli. Ticaret Ahlakı bunu gerektirir Saygılar..
merak etmeyin zaten böle birşey olduğunda paranızı geri iade ediyorlar buradaki insanlar gayet profesyoneller
Ticaret ahlakındann önce bence websitenizde neyin olup olmaması gerektiğini bilmeniz gerekiyor.Bunuda sizlere kimsenin söyleme mecburiyeti yoktur.Siz warezin yasak olduğunu bile ible yayınlıyorsanız ozaman bu konuyla ilgili burada kuralların yazılmasını beklemeniz biraz tuhaf olur dğeilmi.Kaldıki webmasterim diyen herkes bana göre illegal ve legal içeriği birbirinden ayırabilmelidir.
peki parayı yatırdıktan sonra lizard king siteyi dolaşsa ve illegal bişey görse.. bu nedenlede lisansı onaylamasa? ozaman yatırılan para ne olacak? geri yollanacakmı yoksa üzerine bi bardak sumu içilecek?:P
öyle bir durumda paranız iade ediliyor.
Gecikmeden dolayı kusura bakmayın ancak özel işlerim dolayısıyla internete bu ara eski sıklıkta giremiyorum.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam