vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo denemek within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaşlar vbseo almayı düşünüyorum ancak host aldığım yerde çoğu modülü kapatmış vbseo deneme şansııız varmı okadar ücret ödeyip olmazsa yazık ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo denemek
arkadaşlar vbseo almayı düşünüyorum ancak host aldığım yerde çoğu modülü kapatmış vbseo deneme şansııız varmı okadar ücret ödeyip olmazsa yazık olur arkadaşım arkadaşıda almış zend hatası vermiş sanırsam yüklü olmadığınımı ne tam bende bilmiyorum o tür sorunlar
|
|
| ||||
| ||||
| www.vbseo.com/demo/ adresinde deneme yapabilirsiniz. Hosdt aldığınız yerde kontrol etmeniz gereken noktalar apache'de mod_rewrite modulunun enable olup olmadığıdır. Bunun haricinde serverınızda ya zend yada ioncube bulunması gerekmektedir. Hosting aldığınız yer bu iki modulden birini isteğiniz üzere kurmak zorundadır.
|
| Thread Tools | |
| |