merhaba arkadaşlar admincp den aktif görünüyor , ftp yi kontrol ettim dosyalar tam , url formatlarına baktım onlarda tam (.html) ama forumdayken herhangi bi konuya girince url showthread.php diye çıkıyor ve konu yok hatası weriyor ?![]()
This is a discussion on vBSEO Deaktif Olmuş . within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba arkadaþlar admincp den aktif görünüyor , ftp yi kontrol ettim dosyalar tam , url formatlarýna baktým onlarda tam (.html) ...
merhaba arkadaşlar admincp den aktif görünüyor , ftp yi kontrol ettim dosyalar tam , url formatlarına baktım onlarda tam (.html) ama forumdayken herhangi bi konuya girince url showthread.php diye çıkıyor ve konu yok hatası weriyor ?![]()
vBSEO Kontrol Panelinde aktif olduğundan emin olunuz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
evet aktif eminim url formatları .html olmasına rağmen showthread.php diye gösteririliyor . herhangi bi konuya girdiğimizde konu yok hatası çıkıyor ya da böyle bişiy çıkıyor :
vBSEO'yu tamamen silip tekrardan kursam bi zararı olur mu ?
Dediğimi kontrol ettiniz mi ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Sorun vbulletin den kaynaklanıyor galba neyse teşekkürler