vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo dan sonra böyle oldu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vbseoyu kurdum daha sonra sitedeki tüm hızlı cevap kısmında forum url si çıktı resimdeki gibi onu nasıl düzeltebilirim teşekürler...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo dan sonra böyle oldu
Vbseoyu kurdum daha sonra sitedeki tüm hızlı cevap kısmında forum url si çıktı resimdeki gibi onu nasıl düzeltebilirim teşekürler |
|
| |||
| |||
|
bide 2. bi sorunum var konuların gözüktüğü bölümde herhangi bi konuyu sil deyince su çıkıyo Your submission could not be processed because a security token was missing. |
|
| ||||
| ||||
|
Ikinci sorununuzun vBSEO ile alakası yok. Templatelerinizi revert edin. Birinci sorununuzda hatalı kodlanmış png ikonları kodundan dolayı oluyor. Yine templateinizi revert edin lütfen |
|
| |||
| |||
| vb yi yeni kurdum çok fazla bişey bilmiyorum vb hakkında revert işlemi bu stiller temalar kısmından oluyo dimi ordansa hangileri revert yapmam lazım(footer,header,puspit.....)
|
|
| |||
| |||
|
ya vbulletinin kendi teması hariç ne kadar tema yüklediysem hep bu htayı verdi neden olabilir acaba teşekürlerr ilgin için |
|
| |||
| |||
|
tamam sorunu çözdüm teşekürler
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaslar bende ayni sorun var yani editorde site ismi cikiyor... arkadasim sorunu hal ettigni yazmis keske nasil hal ettginide yazsaydi bizede bilirdik... birde revert nedir ? |
|
| |||
| |||
|
renk kısmını kaldırdım editörden gitti o site ismi de
|
| Thread Tools | |
| |