Vbseoyu kurdum daha sonra sitedeki tüm hızlı cevap kısmında forum url si çıktı resimdeki gibi onu nasıl düzeltebilirim
teşekürler
![]()
This is a discussion on vbseo dan sonra böyle oldu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vbseoyu kurdum daha sonra sitedeki tüm hızlı cevap kısmında forum url si çıktı resimdeki gibi onu nasıl düzeltebilirim teşekürler...
Vbseoyu kurdum daha sonra sitedeki tüm hızlı cevap kısmında forum url si çıktı resimdeki gibi onu nasıl düzeltebilirim
teşekürler
![]()
bide 2. bi sorunum var
konuların gözüktüğü bölümde herhangi bi konuyu sil deyince su çıkıyo
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
Ikinci sorununuzun vBSEO ile alakası yok. Templatelerinizi revert edin.
Birinci sorununuzda hatalı kodlanmış png ikonları kodundan dolayı oluyor. Yine templateinizi revert edin lütfen
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
vb yi yeni kurdum çok fazla bişey bilmiyorum vb hakkında revert işlemi bu stiller temalar kısmından oluyo dimi ordansa hangileri revert yapmam lazım(footer,header,puspit.....)
Ilk sorununuz için birebir hangi template bilmiyorum ancak ikinci sorununuz için editor_toolbar_on , showthread_quickreply templatelerini revert etmelisiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
ya vbulletinin kendi teması hariç ne kadar tema yüklediysem hep bu htayı verdi neden olabilir acaba
teşekürlerr ilgin için
Kurduğunuz temanın sürümünüzle uyumlu olması lazım.
tamam sorunu çözdüm teşekürler
Arkadaslar bende ayni sorun var yani editorde site ismi cikiyor... arkadasim sorunu hal ettigni yazmis keske nasil hal ettginide yazsaydi bizede bilirdik...
birde revert nedir ?
renk kısmını kaldırdım editörden gitti o site ismi de