vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo da hata (bug) buldum Lütfen bakın within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sayın Yetkililer, sitemin forumda gelen şikayetler üzerine forumdaki kullanıcıların seo eklentisinde sorun oldugunu gördüm. Hata olayı şu: Kullanıcı adı: bebe-2 ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo da hata (bug) buldum Lütfen bakın
Sayın Yetkililer, sitemin forumda gelen şikayetler üzerine forumdaki kullanıcıların seo eklentisinde sorun oldugunu gördüm. Hata olayı şu: Kullanıcı adı: bebe-2 olan kullanıcıya tıkladıgımızda başka üyenin profili cıkıyor. Lütfen gereken hatayı en kısa sürede düzeltin. Teşekkurler |
|
| |||
| |||
|
Kullanıcı profil url formatını Quote:
|
|
| |||
| |||
|
bu sefer 2-bebe olan kişilerin profil hesapları karışacak?
|
|
| |||
| |||
| mevcut sistemde degiştirme şansımız varmı?
|
|
| |||
| |||
| vbseo ayarlarında üye url sini degiştirme bölümü yok :S
|
|
| |||
| |||
|
Forum URLleri kısmından gelişmiş ayarların yanındaki + ya basarak bölümü genişletebilir ve kullanıcı profil url adres yapılandırma bölümüne ulaşabilirsiniz. |
| Thread Tools | |
| |