vbseo da arsiv veya siteadi.com/sitemap tikladigimizda anasayfaya yönlendirmesi normal mi ? sitede tikladigimizda anasayfa yapiyor normalse vbseo sitemap acmasi lazim nedirdir acaba??
This is a discussion on vbseo da arsiv veya sitemap within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseo da arsiv veya siteadi.com/sitemap tikladigimizda anasayfaya yönlendirmesi normal mi ? sitede tikladigimizda anasayfa yapiyor normalse vbseo sitemap acmasi lazim ...
vbseo da arsiv veya siteadi.com/sitemap tikladigimizda anasayfaya yönlendirmesi normal mi ? sitede tikladigimizda anasayfa yapiyor normalse vbseo sitemap acmasi lazim nedirdir acaba??
Normalse öyle olması lazım.
Sitemap panelini açmak için;
zaten öyle hersey tmm basta sitede ayni sekilde denedim sorunsuz calisiyor ama bu sitede direk anasayfaya atiyor hersey normal neden ana sayfaya atiyor ayni ayarlari baskas sitede deniyorum sorunsuz vbseo + vbseo sitemap sildim kurdum yine ayni bu normal degil Mert Bey Bakarsaniz iyi olur ..
Mert Bey bakabilirminiz acaba buraya siz yaptikdan sonra calismiyor bu sitemap ilgilenirseniz sevinirim
Simdi spam olacak ama Nerde Destek lisans alalim desek hemen yazilir ama sorun oldumu kimse yok cook kötü bir durum gercekten kalite düsük anlayamiyorum neden böyle yürüyor bu sistem
Ilk olarak arşivi açık tutmak duplicate link yaratır ve ben sitenizde arşivi kapatmıştım.
Ikinci olarak her konuyu anında okumamış olabilirim veya unutmuş olabilirim. Düzgün bir şekilde hatırlatma imkanınız varken söylenme huyunuz gerçekten taktire şayan.
.htaccess içeriğiniz nedir ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
mertbey siz ayarladiniz ya öyle kaldi ellmedim ama fark ettim ki sitemap tikladikca anasayfaya atiyor ne yaptiysam olmadi sildik tekrar kurdum vbseo yeniledim yine yok baska sitede deniyorum sorunsuz aciliyor hata yok ama bu sizin ayarladiginiz sitede acilmiyor lütfen bir yol söylesin
buyur .htacess burda usta
Code:# Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in # the vBSEO control panel to stop url rewrites. RewriteEngine On # Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Ben arşivi vBulletin ayarlarından komple kapatmıştım.
Lütfen .htaccess içerisinde
aşağıdakiyle değiştirmeyi deneyinCode:RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
Code:RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
peki usta arşivi vBulletin ayarlarından komple kapatmıştım. neden kapattiniz ne faydasi var ne olacak arsivsiz forum olurmu bu konu hakkinda bilgi alabilirmiyim ...
vBSEO kullanan forumlarda arşivin hiçbir artısı yoktur hatta zararı vardır. Bununla ilgili bir makale yazmıştım linki bulursam eklerim.
usta
- Contact Us
- Piracy
- vBSEO Home
- Archive
- Top bu sizin vbseo.com fooder linkleri neden burda arsiv var zarari varsa beni aydinlatirmisin lütfen
vBSEO.com demo sitesi olduğu için.