vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO CP hatası? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba vBSEO panel şifresini değiştirmek istemiştim.Bu yüzden vBSEO config.php dosyasını indirip içindeki panel MD5'ini kendi yaptığım MD5 ile değiştirdim.Bunu yaparken ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba vBSEO panel şifresini değiştirmek istemiştim.Bu yüzden vBSEO config.php dosyasını indirip içindeki panel MD5'ini kendi yaptığım MD5 ile değiştirdim.Bunu yaparken config dosyasını yedekledim. Panele girmeye çalıştığımda başarısız oldum.Daha sonra yedeklediğim dosyayı tekrar attım.Panele girebiliyorum eski şifrem ile fakat ayarlar bir türlü çıkmıyor.Hangi menüye tıklarsam tıklıyım sayfa başa dönüyor, görünmüyor.Ne yapmalıyım |
|
| ||||
| ||||
|
Kendi yaptığınız md5 ile değiştiremezsiniz. vBSEO Kontrol Panel ?ifre De?i?tirme makalesinde nasıl değiştirebileceğiniz çok açık yer almaktadır.
|
|
| ||||
| ||||
|
Dediğiniz gibi yaptım Değişen bir şey olmadı Mert Bey Panele giriyor fakat ayarlara ulaşılmıyor :( |
|
| ||||
| ||||
|
Sadece menü çıkıyor ve aşağıda ayarlar çıkmıyor. Menülere tıklayıncada herhangi bir değişiklik olmuyor İsterseniz ticket açayım siz bir kontrol edin |
| Tags |
| errro, hata, vbseocp |
| Thread Tools | |
| |