merhaba ben yeni lisans aldım sorunsuz kurdum ama vbseo control paneli ayarını değişip kaydettiğimde hata alıyorum suhosin kurulu değil bu sorunu nasıl düzeltebilirim yada farklı bi yerden bu ayarları değiştirebilirmiyim
This is a discussion on vbseo control panel sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba ben yeni lisans aldým sorunsuz kurdum ama vbseo control paneli ayarýný deðiþip kaydettiðimde hata alýyorum suhosin kurulu deðil bu ...
merhaba ben yeni lisans aldım sorunsuz kurdum ama vbseo control paneli ayarını değişip kaydettiğimde hata alıyorum suhosin kurulu değil bu sorunu nasıl düzeltebilirim yada farklı bi yerden bu ayarları değiştirebilirmiyim
Ne hatası alıyorsunuz ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
explorer ile kaydet dediğimde HTTP 403 firofox ile kaydet dediğimde You don't have permission to access /vbseocp.php on this server. hatası alıyorum.
config_vbseo.php dosyasının chmod 666 olduğundan ve chown değerlerinin düzgün olduğundan din olun
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
değerler doğru
Ulas,
.htaccess dosyasına şunları ekle sorunun çözülecek, biraz geç oldu ama
<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>
Ayrıca şunu da eklemeni tavsiye ederim
php_flag register_globals off