Arkadaşlar siteme vBSEO Conditional Signatures eklentisini ekledim sitemdeki imzalar kayboldu hiçbiri görünmüyor artık. eklentiyi kaldırdım hala imzalar görünmüyor ne yapabilirim yardım edermisiniz...![]()
This is a discussion on vBSEO Conditional Signatures Sorunu yardım!!! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaþlar siteme vBSEO Conditional Signatures eklentisini ekledim sitemdeki imzalar kayboldu hiçbiri görünmüyor artýk. eklentiyi kaldýrdým hala imzalar görünmüyor ne yapabilirim ...
Arkadaşlar siteme vBSEO Conditional Signatures eklentisini ekledim sitemdeki imzalar kayboldu hiçbiri görünmüyor artık. eklentiyi kaldırdım hala imzalar görünmüyor ne yapabilirim yardım edermisiniz...![]()
bitfields larınızı yenilemelisiniz. Ayrıca eklentyiyi kaldırdıysanız ve sorun devam ediyorsa bu kısaca sorunun eklenti ile alakası olmadığını ortaya koymaktadır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert hocam ölye diyorsunuz ama imza ile uğraşıyordum herhangi bir sorun yoktu eklenti'yi kurmadan hemen önce imzaları kontrol ettim eklentiyi kurdum imzalar kayboldu yani eklenti öncesinde bir sorun yoktu...
Birde bitfields'ları yenilemeyi nasıl yapacağım...
İmza ön belleğini söylüyorsanız onları boşalttım(Eğer bunu kastetmişseniz)
admincp/index.php?do=buildbitfields
bununla btfields ları yenileyebilirsiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Mert hocam olmadı hala görünmüyor.
Bit alanları yeniden oluşturuldu diyor ama imzalar hala görünmüyor...
Sitenizden bir iki konuya baktım ve imzalar görülüyor.
Code:http://www.siyasinet.com/tr/yerel-secim-2009/1345-iste-yerel-secim-2009-il-il-aday-listeleri.html __________________ Donmamak için Uyumamaya çalışmaktansa. Ölüp ölmediğime bakarım...
Mert hocam kusura bakma yordum seni, Bende şaşırdım şimdi diğer konuda neden görünmüyor anlamadım. Neyse hocam çok teşekkürler kolay gelsin. iyi çalışmalar
Rica ederim![]()