vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO Conditional Signatures Nedir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Genel olarak vBSEO Conditional Signatures ne anlama geliyor acaba ?? Ne gibi faydalari var ? Serveri kasma gibi bir zarari ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vBSEO Conditional Signatures Nedir?
Genel olarak vBSEO Conditional Signatures ne anlama geliyor acaba ?? Ne gibi faydalari var ? Serveri kasma gibi bir zarari varmi? |
|
| ||||
| ||||
|
İmzaları seo'ya uyarlamak için kullanılır. Zararı olsa burada neden dagıtılsın ?
|
|
| |||
| |||
|
Zarardan kastım serverı kasma idi zaten belirtmiştim. Forum yeterince büyükse ve server yetersizse serverı ne kadar kastıgını bilmek istedim sadece.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bazı şeyleride kendiniz deneyerek görseniz ? Her attığınız adımı soracak mısınız ? Yetersiz serverınız varsa o zaman yeterlisine geçmenizi sitenizin iyiliği için tavsiye ederim.
|
|
| |||
| |||
| Başkalarının bilgisi varsa bu konuda niçin deneyeyim ? Siz bilginizi vermek istemiyorsanız vermezsiniz , sizin nasihatlarınıza ihtiyacım yok. attıgım her adımdanda ötesi aklıma gelen herşeyi sorarım . 149$ verip aldıysam bunu benim hakkımdır bu canı isteyen cevap verir
|
|
| ||||
| ||||
|
Sizin satın aldığınız şey vBSEO'dur . vBSEO Conditional Signatures bedava ve vBulletin lisansına sahip herkesin kullanımına sunulmuş olan modifikasyondur. Saygı ve kibar dil herşeyden önemlidir. Bir daha benim tarafımdan hiçbir destek cevabı almıyacaksınız neticede unutmamanız gereken en önemli şey Türkçe bölümlerinde kullanıcıların sizlere Gönüllü yardım ettiğidir. Ancak siz 149$ verir istediğimi yapar mantığındayken diyebilecek hiçbir şey kalmıyor. Aslında yazılabilecek birkaç şey daha var ancak terbiyem buna müsade etmiyor. Sadece şunu söylemek gerekir ; Okumak en önemli irfandır. Bunu bilmeyenler cehalet içinde yaşamaya mahkum olucaktır.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| |||
| |||
| Quote:
Bunu söyleyerek iyilik yaptıgınızımı vurguluyorsunuz? Sizin tarafınızdan destek alamayacağımı niçin söylediğinizide anlamadım hiçbir zaman hiçkimsenin şahsından bi yardım istemedim ..Öyle olsaydı ö.m ile sorardım değilmi? Ayrıca "istediğimi yaparımla" istediğimi sorarım sizce aynı şeyimi ifade ediyor. Ayrıca sanırım hala nasihat vermeye devam edeceksiniz. Konu dışındaki şeyleri buraya yazanda ilk olarak sizsiniz ki kimse size bekçilik görevi vermemiş değilmi sadece gönüllü bir yardımcısınız. konu dışı fikirlerinizi pm ile iletin konuyu nasihatlarınızla nutuklarınızla dağıtmayın. |
|
| ||||
| ||||
|
Lizard King Seni bu aralar bir hayli gergin görüyorum kardeş.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Saygılar |
|
| |||
| |||
|
İndirdim fakat readme de 3.5.x yazıyordu acaba 3.6.x e de uyar mı? Deneyip görecektim ama geri dönüşü olmayan bir sorun yapmasın korkuyorum
|
|
| ||||
| ||||
| Mert Bey ' i çileden çıkaran yeni lisans sahipleri var sanırım |
|
| |||
| |||
| Quote:
Kurmadan önce orada denerseniz gerçek sonucu görebilirsiniz. Başkalarında hata vermeyen birşey sizde de hata vermez diye bir kural yok. Benim başıma benzer bir sorun geldi (bu ürünle alakası yok), kimsede sorun vermeyen eklenti forumumu göçertti, baştan kurmak lazım. Önce kendiniz test ederseniz hem başkalarına sormak zorunda kalmazsınız hem de en büyük tecrübeyi kazanırsınız. |
|
| |||
| |||
|
Eyvallah sağolasın kardeşim
|
|
| |||
| |||
|
saol dostum
|