vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

vBSEO Conditional Signatures Nedir?

This is a discussion on vBSEO Conditional Signatures Nedir? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Genel olarak vBSEO Conditional Signatures ne anlama geliyor acaba ?? Ne gibi faydalari var ? Serveri kasma gibi bir zarari ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Old 03-18-2007, 11:27 AM
Junior Member

Real Name: Enes
vBSEO Conditional Signatures Nedir?

Genel olarak vBSEO Conditional Signatures ne anlama geliyor acaba ?? Ne gibi faydalari var ?
Serveri kasma gibi bir zarari varmi?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-19-2007, 08:12 AM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member
vBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Atakan KOC
İmzaları seo'ya uyarlamak için kullanılır. Zararı olsa burada neden dagıtılsın ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-19-2007, 09:15 AM
Junior Member

Zarardan kastım serverı kasma idi zaten belirtmiştim. Forum yeterince büyükse ve server yetersizse serverı ne kadar kastıgını bilmek istedim sadece.
Reply With Quote
Old 03-19-2007, 08:22 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Bazı şeyleride kendiniz deneyerek görseniz ? Her attığınız adımı soracak mısınız ? Yetersiz serverınız varsa o zaman yeterlisine geçmenizi sitenizin iyiliği için tavsiye ederim.
Reply With Quote
Old 03-20-2007, 01:08 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Lizard King View Post
Bazı şeyleride kendiniz deneyerek görseniz ? Her attığınız adımı soracak mısınız ? Yetersiz serverınız varsa o zaman yeterlisine geçmenizi sitenizin iyiliği için tavsiye ederim.
Başkalarının bilgisi varsa bu konuda niçin deneyeyim ? Siz bilginizi vermek istemiyorsanız vermezsiniz , sizin nasihatlarınıza ihtiyacım yok. attıgım her adımdanda ötesi aklıma gelen herşeyi sorarım . 149$ verip aldıysam bunu benim hakkımdır bu canı isteyen cevap verir
Reply With Quote
Old 03-20-2007, 03:04 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Sizin satın aldığınız şey vBSEO'dur . vBSEO Conditional Signatures bedava ve vBulletin lisansına sahip herkesin kullanımına sunulmuş olan modifikasyondur.

Saygı ve kibar dil herşeyden önemlidir. Bir daha benim tarafımdan hiçbir destek cevabı almıyacaksınız neticede unutmamanız gereken en önemli şey Türkçe bölümlerinde kullanıcıların sizlere Gönüllü yardım ettiğidir. Ancak siz 149$ verir istediğimi yapar mantığındayken diyebilecek hiçbir şey kalmıyor.

Aslında yazılabilecek birkaç şey daha var ancak terbiyem buna müsade etmiyor.

Sadece şunu söylemek gerekir ;
Okumak en önemli irfandır. Bunu bilmeyenler cehalet içinde yaşamaya mahkum olucaktır.

vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme

6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç!

My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support
Reply With Quote
Old 03-20-2007, 03:52 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Lizard King View Post
Sizin satın aldığınız şey vBSEO'dur . vBSEO Conditional Signatures bedava ve vBulletin lisansına sahip herkesin kullanımına sunulmuş olan modifikasyondur.

Saygı ve kibar dil herşeyden önemlidir. Bir daha benim tarafımdan hiçbir destek cevabı almıyacaksınız neticede unutmamanız gereken en önemli şey Türkçe bölümlerinde kullanıcıların sizlere Gönüllü yardım ettiğidir. Ancak siz 149$ verir istediğimi yapar mantığındayken diyebilecek hiçbir şey kalmıyor.

Aslında yazılabilecek birkaç şey daha var ancak terbiyem buna müsade etmiyor.

Sadece şunu söylemek gerekir ;
Okumak en önemli irfandır. Bunu bilmeyenler cehalet içinde yaşamaya mahkum olucaktır.
Saygı sınırı kimin aştıgı ortada ayrıca sizin gönüllü oldugunuzu biliyorum.
Bunu söyleyerek iyilik yaptıgınızımı vurguluyorsunuz?
Sizin tarafınızdan destek alamayacağımı niçin söylediğinizide anlamadım hiçbir zaman hiçkimsenin şahsından bi yardım istemedim ..Öyle olsaydı ö.m ile sorardım değilmi?
Ayrıca "istediğimi yaparımla" istediğimi sorarım sizce aynı şeyimi ifade ediyor.
Ayrıca sanırım hala nasihat vermeye devam edeceksiniz.
Konu dışındaki şeyleri buraya yazanda ilk olarak sizsiniz ki kimse size bekçilik görevi vermemiş değilmi sadece gönüllü bir yardımcısınız.
konu dışı fikirlerinizi pm ile iletin konuyu nasihatlarınızla nutuklarınızla dağıtmayın.
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 12:06 PM
odin's Avatar
Member
Big Board Administrator

Real Name: Murat Çelebi
Send a message via ICQ to odin Send a message via MSN to odin Send a message via Yahoo to odin
Lizard King Seni bu aralar bir hayli gergin görüyorum kardeş.
Reply With Quote
Old 03-29-2007, 05:04 PM
O'NEAL's Avatar
Member

Real Name: Şehmus
Send a message via MSN to O'NEAL
Quote:
Originally Posted by menes View Post
Genel olarak vBSEO Conditional Signatures ne anlama geliyor acaba ?? Ne gibi faydalari var ?
Serveri kasma gibi bir zarari varmi?
vBulletin de imzalar için harici external linklerin başına nofollow tagını ekleyen bir plug-in'dir

Saygılar
Reply With Quote
Old 01-24-2008, 05:35 AM
Member

Real Name: Chaos
Send a message via MSN to chaostheory_ozzy Send a message via Yahoo to chaostheory_ozzy Send a message via Skype™ to chaostheory_ozzy
İndirdim fakat readme de 3.5.x yazıyordu acaba 3.6.x e de uyar mı? Deneyip görecektim ama geri dönüşü olmayan bir sorun yapmasın korkuyorum
Reply With Quote
Old 02-01-2008, 07:57 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Quote:
Originally Posted by odin View Post
Lizard King Seni bu aralar bir hayli gergin görüyorum kardeş.
Mert Bey ' i çileden çıkaran yeni lisans sahipleri var sanırım
Reply With Quote
Old 02-03-2008, 04:21 PM
Member

Real Name: usekes
Quote:
Originally Posted by chaostheory_ozzy View Post
İndirdim fakat readme de 3.5.x yazıyordu acaba 3.6.x e de uyar mı? Deneyip görecektim ama geri dönüşü olmayan bir sorun yapmasın korkuyorum
3.6.x için de uygundur.Size şöyle bir tavsiye vereyim, vbulletin lisansınız aynı zamanda bir tane de test forumu kurmanıza izin veriyor. Şartları vbulletin ın sitesinde belirtilmiş zaten.

Kurmadan önce orada denerseniz gerçek sonucu görebilirsiniz.

Başkalarında hata vermeyen birşey sizde de hata vermez diye bir kural yok. Benim başıma benzer bir sorun geldi (bu ürünle alakası yok), kimsede sorun vermeyen eklenti forumumu göçertti, baştan kurmak lazım.

Önce kendiniz test ederseniz hem başkalarına sormak zorunda kalmazsınız hem de en büyük tecrübeyi kazanırsınız.
Reply With Quote
Old 02-04-2008, 05:27 PM
Member

Real Name: Chaos
Send a message via MSN to chaostheory_ozzy Send a message via Yahoo to chaostheory_ozzy Send a message via Skype™ to chaostheory_ozzy
Eyvallah sağolasın kardeşim
Reply With Quote
Old 02-12-2008, 07:59 AM
Junior Member

Real Name: Onur
saol dostum
Reply With Quote
Old 02-14-2008, 03:28 PM
Aranel's Avatar
Senior Member

Real Name: Mehmet Ali
Send a message via MSN to Aranel
Evet ben denemek amaçlı baya bir kullandım ianın baya işe yarıyor
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules