vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO.com Style 1.0 sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; lisansli bir sitenin, adminlerinden birisiyim, sanirim bu kosullar altinda benimde destek alma hakkim var sorunum su, tema icinde yapilmis ayarlamalar ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vBSEO.com Style 1.0 sorun
lisansli bir sitenin, adminlerinden birisiyim, sanirim bu kosullar altinda benimde destek alma hakkim var sorunum su, tema icinde yapilmis ayarlamalar ve duzenlemeler, bunlarin yaninda eklenen plug-in ler, baska ürünlerle cakismaya yol aciyor, bir cok sey ya sorunlu ya da hic calismiyor, bu konuda yardimci olabilir misinir? eger olabilirseniz sorunlari tek tek buraya yazmak istiyorum simdiden gelcek cevaplara tesekkurler |
|
| |||
| |||
|
kendisi zamani olmadigi icin beni goreve aldi zaten, her bi sorumda buraya gelmek zorundaysa bi anlami kalmio zaten, eger bi kereye mahsus onay icin gelecekse kendisiyle konusurum ama
|
|
| ||||
| ||||
|
Sizin adınıza kayıtlı bir lisans bulunmamakta ve ben sizin doğru söyleyip söylemediğinizi bilemem. Eğer sizi göreve aldıysa kullanıcı adı ve şifresini verir size sizde o kullanıcı adıyla yazar desteğinizi istersiniz.
|
| Thread Tools | |
| |