vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on VBSEO Baska sıteye lınklenırse:D within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseo iyice sacmaladı benım sıtem Karanlik Dünya-ForumKD-WorldKD / Taklitlerimizden Sakının !! - Paylaşım Platformu - Program Kütüphane Rehberlik Atatürk E-Kitap ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| VBSEO Baska sıteye lınklenırse:D vbseo iyice sacmaladı benım sıtem Karanlik Dünya-ForumKD-WorldKD / Taklitlerimizden Sakının !! - Paylaşım Platformu - Program Kütüphane Rehberlik Atatürk E-Kitap Forum Oyunları Hasta Sevk fakat index sol alt kçşeye bakın bende dıyorum google nıye ındexlemıyor google bızde hata yok dıyor nasıl duzelte bılırım bu sorunu |
|
| |||
| |||
|
suan onlıne bır sorun yok
|
|
| ||||
| ||||
|
Bu tamamiyla vBulletin ayarlarınız ile alakalı birşey. Sitemap ile yakından uzaktan alakası yok. Bu arada footerınızda bulunan toplist linkleri google'ın sitenizi spam olarak algılamasına sebep olup tamamıyle indexten düşürmesine sebep olabilir.
|
|
| |||
| |||
|
onları kaldırayım tşk ederim fakat bu sorunu nasıl halledeceğim vbulletin sorun demeyin onlarda size yönlendiriyorlar sizden önce davranmdım support sordum..Lütfen artık yardım edin
|
|
| ||||
| ||||
|
vBulletin ayarlarınızı kontrol edin. Hala ayarlarınız içerisine bir yerde eski adresinizi kullanmaktasınız. Sitemap yaratıcısı domain adresini vbulletin ayarlarından almaktadır.
|
|
| |||
| |||
|
mesala nereyı kontrol edeyım heryerıne bakıyorum sorun yok gorunuyor tavsıye edecegınız bıryer varmı acaba?
|
|
| ||||
| ||||
| Admincp >> vB seçenekler >> site ismi / url / iletişim
|
|
| |||
| |||
|
lutfnen yardım edın vbulletin bıle sorun yok dıyor |
|
| |||
| |||
|
yardım edeecek kımse varmı acaba
|
|
| ||||
| ||||
|
google/yahoo sitemap generator settings de, kendiniz site url si tanımladıysanız ondan olabilir, vbulletin ayarlarınız normal görünüyor.
|
|
| |||
| |||
|
Google http://www.google.com/webmasters/tools gıdıp ayarlarına bı bak
|
|
| |||
| |||
|
onlarıda kontrol ettım hatta bırkac kısıye gostererek yaptım vbulletın sıteye baktım bu durumda sorun vbseositemapta....ama neresınde bıde destek verseler
|
|
| |||
| |||
|
Mert Bey belki kızmakta haklısınız ama bana verdıgınız tek destek bugun gıt yarın gel den başka bırsey degıl vbullet support acıyorum vbseo sorun dıyor google mail yolluyorum tamamen sitemap script ıle alakalı dıyor fakat sızde yok bızle alakası yok dıyorsunuz ben sımdı kıme sorayım İPB ye yada SMF ye falanmı? Ben 145$ verıp lısans aldım sorun oldugunda kı kullanıcı hatası bır sorun degıl sizden yardım talep etme bu benım en dogal hakkım...Ama cevap bizle alakalı degıl basının caresıne bak bana pek mantıklı gelmıyor
|
| Thread Tools | |
| |