vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on VBSEO Ayarları Değişmiyor!! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; control panelinde ayarlamaları yapıp kaydetmeme ve ayarlarınız başarıyla yüklendi demesine rağmen bazı bölümlerin ayarları değişmiyor sadece birkaç bölümün ayarını değiştirebiliyorum ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| VBSEO Ayarları Değişmiyor!! control panelinde ayarlamaları yapıp kaydetmeme ve ayarlarınız başarıyla yüklendi demesine rağmen bazı bölümlerin ayarları değişmiyor sadece birkaç bölümün ayarını değiştirebiliyorum malesef.Tüm ayarları kaydet diyerek kaydediyorum ayarları.Başka biryerde yazmıştım Mert Bey yeni konu açıp phpinfo linki veriniz demişsiniz onu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim =) |
|
| |||
| |||
|
evet bendede ayni sorun var bi türlü cözemedim
|
| Thread Tools | |
| |