Merhaba, vbseo alt kategoriler gayet düzgün çalışırken, forum ana kategori başlıkları: forum.php#main-category bu şekilde çıkıyor.
Bunu nasıl düzeltebiliriz?
This is a discussion on Vbseo ana kategori sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, vbseo alt kategoriler gayet düzgün çalýþýrken, forum ana kategori baþlýklarý: forum.php#main-category bu þekilde çýkýyor. Bunu nasýl düzeltebiliriz?...
Merhaba, vbseo alt kategoriler gayet düzgün çalışırken, forum ana kategori başlıkları: forum.php#main-category bu şekilde çıkıyor.
Bunu nasıl düzeltebiliriz?
Lütfen Direk Kategori Linkleri opsiyonunu deaktif ediniz
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Aktif olması daha avantajdır.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
peki aktif olunca sorun çıkıyorsa? bu sorunu başka türlü gidermenin yolu yok mudur?
Bu bir sorun değil Mert bey , özellik
Edit:çift post göndermişim.
özellik olduğunun farkındayız. Demek istediğim o özelliği açtıktan sonra sitede sorun meydana geliyor.
Ne gibi sorun meydana geliyor?
Sorundan söz etmemişsiniz. İlk mesanınızda böyle görünüyor dediniz ama kategorilere giriş yapamıyor musunuz?
Mesela biz kullanmıyoruz sizde kullanmayabilirsiniz bu sizin tercihinize kalmış.
özelliği aktif ettiğimde anasayfa.com/forum.php#kategoriadi.html böyle çıkıyor ve kategoriye girmiyor anasayfada kalıyor.
Bende bu problemin kaynağını sordum.
şimdi ise faydalı birşey ise aktif ettiğimde oluşan sorunu nasıl gidebilirim diye sormuştum.
faydalı birşeyse niye deaktif edeyim? çözüm yolunu öğrenip öyle kullanırım. demek istediğim buydu.
Belki bizde de aynı sorun vardır bilmiyorum o konu da bir şey diyemem.
Ama çalışmama nedeni sitesin link yapısında olan bir sorundan dolayı olması mümkün.
Ben normal durumu tercih ediyorum zaten genel kullanım da normal şekilde olandır.
Diğer şekilde kullanan yer ben görmedim.
O özellik kategori başlıklarını Anchor formatına çevirmesidir. Kategori sayfaları forum ana sayfasına duplicate url'ler içerir ve bir anlamı yoktur. Bunun yerine kategorileri anchor'a çevirerek arama botlarının aynı link içeren farklı sayfalarla vakit kaybetmesini engeller aynı zamanda kullandığınız anchor'lar ile forum sayfasının keyword uyumluluğunu arttırırsınız.
teşekkürler mert bey