Merhabalar...
Başlıktada Belirtiğim Gibi VbSeo Almayı Düşünüyorum Fakat Hostingim Godaddy Ve .htaccess ile ilgili İşlem Yapılmıyor.Kendim Oluşturuyorum etki etmiyor Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisiniz...
This is a discussion on VbSeo Almayı Düşünüyorum Fakat ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar... Başlıktada Belirtiğim Gibi VbSeo Almayı Düşünüyorum Fakat Hostingim Godaddy Ve .htaccess ile ilgili İşlem Yapılmıyor.Kendim Oluşturuyorum etki etmiyor Bu ...
Merhabalar...
Başlıktada Belirtiğim Gibi VbSeo Almayı Düşünüyorum Fakat Hostingim Godaddy Ve .htaccess ile ilgili İşlem Yapılmıyor.Kendim Oluşturuyorum etki etmiyor Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisiniz...
Yardım Etmeyi Düşünen Yok Galiba (: Arkadaşlar .htaccess Olmadan Halledemezmiyiz Bu İşi ?
mod_rewrite desteği yoksa unutabilirsiniz.
mod_rewrite 'ı Destekleyip Desteklemediğini Nerden Anlayabilirim Peki ?
ben vbseo almayı düşünüyorum ama bir sürü kaçak vbseo kullanan varken 150$ vermek zoruma gidiyo...keşke adminler bunula ilgilense![]()
![]()
merak etme ilgileniyorlar ama onların kullandıklarından bircok acık var ve destek dene bir olay yok vbseonun desteği harika her sorunu cevaplıyorlar ayrıca uzun vadede vbseo 150 doların kat kat karsılıgını almanı sağlıyor bu arada istersen 137 dolara almanıda sağlayabilirim...
My Forum:TRplatform
Konunun Dışına Çıkılmış Arkadaşlar.Biz Bir Soru Sorduk ve Yardım Bekledik..Lütfen Yardımcı Olabilen Arkadaşlar Yardımcı Olsun.Probleminiz Derdiniz varsa topic açın...Bizim gibi..
Hostumda mod_rewrite desteği var mı diye burada sorman son derece manasız o yüzden konu amacından çıkıyor. Bunu bize değil host admin'ine sorman gerekiyor.
Ayrıca http://www.vbseo.com/attachments/f83...loads-test.zip Buradan test yazılımını indirip sitende dene. Zend veya Ioncubeyi destekleyip desteklemediğini test etmiş olursun....
Teşekkürler ATAKAN fakat Bir Problem Yok...Gibi Gözüküyor Bu Konuda
Htaccess olmadan vbseo çalışmaz.Bu konuda pek fazla yapılacak bişey yok gibi gleiyor bana host dğeişmen gerekiyor.
Hosting'den memnundum hızı web alanı çok iyi fakat bu olay sonucu Hostingimi Değiştirme kararı aldım.Varmı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz yabancı Hostingler ?
Last edited by WiperAlley; 01-01-2007 at 08:35 AM.
BeachComber güzel yerdir, tavsiye ederim. senin eski host kadar bolluğu yok ama işini görür umarım.