vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru var?? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; ben şartları bilmediğim için almadım yoksa şuan kesin alıcamda sorularım şu 1-ben bir vbseo lisansı alsam bu omurboyu bir lisansmı ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| ben şartları bilmediğim için almadım yoksa şuan kesin alıcamda sorularım şu 1-ben bir vbseo lisansı alsam bu omurboyu bir lisansmı ?? 2-vbseo için host şirketimde hangi ozellikler olması lazım?? bunun cvlarını alırsam çok iyi olur çunku lisansı buna gore alıcam... |
|
| |||
| |||
| Quote:
2-Şirketinizde değil ama güya sitenizde w*rez içerik olmayacak ama bazı forumlarda w*rez'in kralı var ama yinede seo var...Burda Yardım Alan vb.org da temaları olan haylaz'ın bile sitesinde w*rez var ama seo'da var (: |
|
| |||
| |||
|
parayı bastıran herkes alıyor ne warez i ne hali
|
|
| ||||
| ||||
|
evt bu konuda tam bir muamma genelde warez istenmiyor ama tabiki bazen olabiliyor özellikle yabancı içerikli ingilizce dışı sitelerde çünkü firmada türk eleman yok siteleri inceliycek...
|
|
| |||
| |||
| İngiliz Sitesini İngiliz , Türk Sitesini Türk mü incelicek w*rez'e Karşı... Tam bir şaçmalık... istediğin siteyi ver (arapça,fransızca,felemenkçe) 2 dk da w*rez içerik varmı yok mu söyleyeyim..vBSeo Bunu Yapamıyorsa Yazık...Yazık değil üzücü çünkü aklında soru işareti olan kaç kişi var...
|
|
| ||||
| ||||
|
Site incelemeleri benim tarafımdan yapılıyordu EULA'ya uygun her site lisans satın alabiliyor. Sitelerde uygun olmayan bölümler varsa bunların kaldırılması için gerekli bilgi gönderiliyor ve kaldırırsa lisans satın almalarına imkan tanınıyordu.
|
|
| |||
| |||
| Hi Samet, We received your vBSEO order. What is the topic or theme or your site? We need this information in order to review your site and complete your registration. ya ben lisansı aldım paypaldan bole bir mail geldi anlamı nedir ve ben ne zmn bu vbseo yu indirip forumuma kurucam?? |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Senin Warez anlayışın hangi yöndedir bilmiyorum.Ama Warez Denilince çok geniş bir kapsamlı olarak İLLEGAL içerik girer bunun içerisine.Benim siteme gel bak bakalım bu bahsettiğim olgu varmı? İnsanlara sağda solda çamur atmayı bırakın.Biz alnımızın teriyle biryerlere geldik.Kimseye gebe kalmadık.Benim sitem hakkında bu tarz konuşma hakkını sana kimse vermiyor!! Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş.Niyetin başkaysa bunu açıkça söyle siteye yada oraya buraya iftira atma!! Burada herkes birbirini tanır ve nasıl karaktere sahip olduğunu bilir. Last edited by HaYLaZ; 01-16-2007 at 12:02 PM. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Sadece Gülüyorum Tüm Oyunlar - HaYLaZTuRK ™ EGLeNCe PLaTFoRMu Sabit: Full oyunlar Milyonlarca Ful Oyunun Oldugu Site nfs carbonnnn işte linklerrrrrr(Kilitli) NBA Live 2007 - Full [ Haylaz Farkı ile ]Bunlar Ne Zamandan Beri Legal Oldu ? Kimseyle Bir Problemim yok seninlede olamaz.Eğer Bir Şart Konulmuşsa o Şart Yerine Getirilsin...Tek Ricamız budur... Buyrun Bir W*rez içerikli site daha teşhir ediyorum Cithiz Galaxy - Sharing Point - DivX Movies, DVDrip Movies, Codecs, Bedava Film indir her türlü w*rez var ve yine vBseo var 3 Ay Önce Şikayet Etmiştik ama neyse... Gereğinin Yapılmasını Rica Ederim... Saygılar... |
|
| ||||
| ||||
|
Ben o bölümdeki full oyunları silerim onlar hiç sorun dğeil.Peki ücretsiz oyunlar ne oalcak? Onlarada warezmi diyeceksin? Gerçi sana göre ebook bile wareze giriyor hatta sana göre site açmak bile warez.Kendinin yapamadığı şeyleri para verip vbseo almak gibi başkaları yaptığında zoruna gidiyor anlaşılan.Merak etme ben oyun bölümündeki tüm gereksiz olan konuları kaldırım.Bakalım ozaman ne bulacaksın çok merak ediyorum. VBTURK bir ekitaptır.Beim kendi yazdığım bir ekitap.Oda warez demi? Ben kendimi teşhir edilmiş olarak görmüyorum.Full warez olan siteler içerisinde benim sitemden anca 4 tan link çıkartabildin oda sorun dğeil onlarıda silerim.Ama dediğim gibi merak ediyorum.Onları silince ne çıkaracaksın karşıma. |
|
| |||
| |||
|
Ben Sana Birşey Demiyorum Sonuçta Warez Warezdir.1'de Olsa Warez 100'de Olsa Warez...Bölümü Kaldırmışın Tebrik Ederim...Ücretsiz Dediğin Oyun Flash oyun veya Shareware ki Onlar Warez'e Girmiyor...Senin Kendi Yazdığın Kitaptan Banane ? Sen Ücretsiz Dağıtıyorsan Warez Değildir... Bunu Anlıcak Yaştasın ve Kapasiten var gördüğüm Kadarıyla...Seninle Bir Derdim Yok |
|
| ||||
| ||||
|
Bende Tek bir bölüm için Adımı ve sitemi kötülemeni sevmiyorum olay bu kadar basit.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Ewy saolasın. |
|
| ||||
| ||||
|
E-Book warezdir. Kısaca şöyle bir bilgi vereyim. Bir insanın yazdığı , yaptığı , bestelediği ve copyright bilgilerine sahip olduğu birşeyi izinsiz yayınlamak warez yayınlamaktır. Bu e-book içinde geçerlidir , program içinde , mp3 içinde.
|
| Thread Tools | |
| |