vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.

Results 1 to 12 of 12

vBSEO almak istiyorum

This is a discussion on vBSEO almak istiyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba. Öncelikle yardımlarını esirgemeyecek tüm arkadaşlara teşekkür ederek başlamak istiyorum. vBulletin 3.7.3 forumumum var ve malesefki lisansımı henüz alamadım. Forum ...

Junior Member ElektroNet's Avatar
    Real Name
    Ali Kemal

Arrow vBSEO almak istiyorum

Merhaba.

Öncelikle yardımlarını esirgemeyecek tüm arkadaşlara teşekkür ederek başlamak istiyorum.

vBulletin 3.7.3 forumumum var ve malesefki lisansımı henüz alamadım.
    Forum daha yeni kuruldu bitti ve 2 ay kadar oluyor tecrübe edinmeye çalışıyorum.

Forumda xml-sitemaps.com generator kullanıyorum bunun vBSEO ile çalışması mümkünmü yada gerek varmı bilmiyorum.

Lisansı olmayan bir vBulletin foruma Lisanslı vBSEO kurmak doğru olurmu ?
    Önce vBulletin Lisansımı edinmeliyim ?

Sorun olmuyorsa öncelikle vBSEO almak istiyorum ve birkaç ay içerisinde VB lisansımı almak istiyorum bu bir sorun teşkil edermi ilerde?

Son olarak işin çok başındayım ve oldukca acemiyim. vBSEO kurulumunu kendim yapabilirmiyim. Önemli bir sorun yaşayabilirmiyim.

Kurulum esnasında mevcut forum ayarlarımı ve görünümünü kaybetmek istemiyorum.
    Acemilik olduğundan 2 aydır oku ve uygulamaya çalış yöntemi ile uğraşmaktayım.

vBSEO satın almak için nasıl bir yol izlemeliyim. Ömürboyu lisans deniyor bir kereye mahsus bir ödeme ile ömürboyu destek ve kullanım hakkımız oluyormu.

Bu konularda uzman arkadaşların yardım ve önerilerini bekliyorum.

Selamlar,Saygılar.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Blog Entries
    4
    Selam Ali ,

Bizim vBulletin lisanslarını kontrol etme imkanımız bulunmadığından dolayı o tarafa biz karışmıyoruz. Yani vBulletin lisansınızın olup olmaması bizim için önemli olgu değil. Ancak herkese lisanslı ürün kullanmasını şiddetle tavsiye ediyoruz.

vBahsettiğiniz sitemap generator vBulletin için yazılmış bir sitemapg enerator değildiri. vBulletin için özel yazılmış sitemap generator'ı olan vBSEO Sitemap Generator 2.5'i kullanmanızı şiddetyle tavsiye ederim.

vBSEO kurulumu yaklaşık olarak 3 dakika sürüyor. Dosyaları upload etmek , product'ı import etmek. Daha sonra istediğiniz ayarları yapmanız 15 dakika alır. Yani çok zor birşey değil. Herhangi bir aşamasında sorun yaşarsanızda ister konu açarak ister ticket açarak destek isteyebilirsiniz.

vBSEO lisansını bir kere aldıktan sonra ömür boyu kullanabilirsiniz. Ancak 1 yıl sonunda lisans deaktif duruma geçer. Bu kullanıma engel değildir. Sadece 1 sene sonrasında yeni versiyon yayınlanırsa onları download edemezsiniz. Lisansınızı istediğiniz zaman 35$ lık bir ücret karşılığında yenileyebilirsiniz.

vBSEO satın almak için üç opsiyon bulunuyor. Kredi Kartı , Paypal veya Banka Havalesi ile. Ilk iki opsiyonu vBulletin SEO by vBSEO adresinden gerçekleştirebilirsiniz. Banka havalesi için bana özel mesaj atarsanız yardımcı olurum.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri

vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!

Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz

Real Name
    Ali Kemal

Thumbs up

Selam Mert bey.

Öncelikle hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim.
    Lisans konusunda sizinde söylediğiniz gibi bende titiz davranıyorum ancak kurulum aşamasında forumu ilk oluşturan arkadaşlar malesefki bana ücretli olduğunu söylemediler ve kurulumdan sonra öğrendiğimde en kısa zamanda almaya karar vermiştim.
    Zaten forum yeni bitti ve Lisans almaya karar vermiştim ki vBSEO önceliği aldı.
    Sorun olmaması durumunda önce vBSEO ve birkaç ay içerisinde vBulletin Lisansımı almayı düşünüyorum.

Benim düşüncem vBulletin Lisansı olmadığından karaliste vs. gibi bir uygulama olur ve vBSEO haklarımı kaybedermiyim korkusuydu.

Birkaç ay içerisinde vBulletin lisanslı hale gelmesinden dolayıda vBSEO kurulumu ve ayarları zarar görmez umarım.

Satın alma konusunda paypal hesabım var ve yine tahminimce en hızlı yöntem paypal oluyor.

Satın alma işlemlerinde tam olarak nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum.
    Kısaca bir deneme yaptım ve 3 şık var sanrım sadece lisans almamız yeterli olacaktır.
    diğer şıklar kurulum hizmeti ve marka kaldırma gibi bir seçenek var aslında bunu tam anlayamadım.
    vBSEO kurulu sitelerde görüyorum. Anasayfa en altta vBSEO yazısı çıkıyor ve sürümü belirtiliyor bu seçenek sadece bu yazının görüntülenmemesimi yoksa daha başka bir şeymi bilemiyorum.

Mert bey tekrar çok teşekkür ediyorum.
    Paypal para yükledikten sonra bana alım konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
    Çalışmalarınızda kolaylıklar.
    Selamlar,Saygılar.

Ali Kemal

Real Name
    Lizard King
    Blog Entries
    4
    Marka kaldırma opsiyonu footer'da yer alan vBSEO Copyright bilgisini kaldırmak içindir. Detaylarını Marka Kaldırma Opsiyonu konusunu okuyarak bulabilirsiniz.

Kurulum Serviside , vBSEO kurulumunu vBSEO yetkililerinin yapmasını istediğiniz taktirde satın alabileceğiniz bir opsiyondur. Detaylarını vBSEO Kurulum Servisi konusundan okuyabilirsiniz.

Her iki serviste kullanıcılara opsiyonel olarak sunulmuş servislerdir. Ben mesela Depkac üzerinde Copyright bilgilerini hem vBulletin hem vBSEO copyright bilgilerini gösteriyorum. Ancak bir başka sitem olan Animetre.Net içerisinde görebileceğiniz gibi hiçbir copyright bilgisi yer almıyor. Umarım bu servisleri detaylıca anlatabilmişimdir.

Daha önce belirttiğim gibi bizlerin vBulletin lisans sahiplerinin bilgilerine ulaşma imkanımız şu aşamada bulunmuyor. Bundan dolayı bizim bu konuda birşey söyleme veya kullanıcıları kara listeye alma gibi bir opsiyonumuz bulunmuyor.

Real Name
    Ali Kemal

Thumbs up

Mert bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Bu aşamada marka kaldırmanın benim için çok önem taşıyan bir konu olmadığını düşünüyorum.

Diğer konularda araştırma yaptım ve validate problemi olduğunu gördüm forumda.
    54 hata olduğunu söylüyor analiz yapan site.
    Bilmemekle beraber anladığım kadarı ile bu hata sayısını 40 yapabildim ama şuan için yine 44 olmuş :(
    Bu problemi öncelikle aşmış olmamız gerekiyor sanırım.

Diğer bazı konularda okudum. bazı arkadaşlarımız ücreti karşılığında validate sorunlarını halledebileceklerini söylüyorlar. sizce böyle bir yol izlemem doğrumudur ?
    Kendi bilgilerim ile validate problemini aşmam çok zaman alabilir belkide daha büyük sorunlar oluşabilir.

Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ?
    veya bu konuda destek hizmetiniz var ise ben özel olarak görüşmek isterim sizinle mert bey.

Tekrar teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız ve beni bilgilendirdiğiniz için.

İyi çalışmalar.

Real Name
    Lizard King
    Blog Entries
    4
    vBSEO kullanmak için sitenizin validate olması gerekmiyor. Ancak validation önemli elbette. Özel bir sorunuz olursa lütfen özel mesaj ile ulaşın Ali Bey. Ancak vBSEO üzerine özel mesajdan destek vermiyoruz.

Real Name
    Ali Kemal
    Mert bey ilginiz için çok teşekkür ederim.

Benim en büyük tereddütüm kurulum noktasında sıkıntı yaşamamdı.
    Bu konuda tecrübe kazanmak amacı ile test alanı olarak kullandığım domain ve test forumumda bir deneme yaptım ve çalıştı.
    kurulumda bir sıkıntı çekmedim ancak ayarları vs. bilemiyorum.
    Test için tabiki erişimi olmayan bir alanda internette verilen lisanssız bir sürüm kullandım.
    Bu konuda çok tecrübeli olmadığım için ayarlarını ve neler yapabileceğini bilemiyorum ancak deneme diye açtığım konuyu üzerine geldiğimde artık html olarak gördüğüm ve bu satırın başında katagori ismininde olduğunu fark ettim.
    Bu test ile sistemin işleyişi hakkında çok azda olsa fikir sahibi oldum.

Kısmet olursa 10-15 güne kadar vBulletin ve vBSEO lisanslarımı alarak forumumu gerçek yayın hayatına geçirmek istiyorum.

Şuanda tek sorunum validate sorunu ve bu konuda bana yardım edebilecek bir uzman gerekiyor.
    Validate sorunu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz Mert bey.
    Ücretini ödemek şartı ile.

Yardımlarınız ve önerileriniz için tekrar tekrar sonsuz teşekkürler ederim.

Selamlar,Saygılar.

Real Name
    Lizard King
    Blog Entries
    4
    Selam Ali Bey ,

Eğer validate konusunda ardım istiyorsanız lütfen özel mesaj ile ulaşınız.

Real Name
    Ali Kemal
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Selam Ali Bey ,

Eğer validate konusunda ardım istiyorsanız lütfen özel mesaj ile ulaşınız.
    ÖM yazdım hocam.

Real Name
    Ali Kemal

Thumbs up

vBulletin ve vBSEO Lisanslarımı bugün satın aldım.
    Gerekli yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden eminim.
    Takıldığım noktalarda yardımlarınızı bekliyorum.

Real Name
    Lizard King
    Blog Entries
    4
    Hayırlı olsun

Real Name
    Ali Kemal
    Teşekkür ederim Mert bey.
    İletişimdeki beklemeler yüzünden acele ettim kusura bakmayın.

ilk sorum şöyle.
    dosyalar upload edilmeden önce dosyalar içerisinde yapılması gereken ayarlar varmıdır.
    örneğin config_vbseo.php dosyasının düzenlenmesi gerekiyormu ?

Teşekkürler.