merhaba arkadaşlar ben sendebulun.com adına bir adet vbseo paketi aldım 149 doları ödedim az önce fakat vbulletin gibi ödeme yaptıktan sonra mail gelmedi bunu nasıl yaparız yardım eder misiniz mail gelmez ise iyi olmaz gibime geliyor
This is a discussion on vbseo aldım mail gelmedi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba arkadaþlar ben sendebulun.com adýna bir adet vbseo paketi aldým 149 dolarý ödedim az önce fakat vbulletin gibi ödeme yaptýktan ...
merhaba arkadaşlar ben sendebulun.com adına bir adet vbseo paketi aldım 149 doları ödedim az önce fakat vbulletin gibi ödeme yaptıktan sonra mail gelmedi bunu nasıl yaparız yardım eder misiniz mail gelmez ise iyi olmaz gibime geliyor
arkadaşlar lütfen ücreti ödedim indiremiyorum yardım edr misiniz bana
Barış bey , lütfen bir ticket açarak veya bana özel mesaj atarak ödeme bilgilerinizi gönderiniz. Ödeme bilgileri içinde transaction id , forumu kullanıcağınız adreste yer alsın. Bilginiz olsun Barış bey. Her şirket gibi bizim çalışanlarımızda haftasonları ve akşamları tatildir. Bu zamanlar içerisinde destek normal rutininden daha yavaştır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
gerekli bilgiler özel mesaj yolu ile Mert Gökçeimam kullanıcısına gönderilmiştir..03.04.2010
Ödemeniz satın alınma sonrasında geri döndürüldüğü için isminize herhangi bir lisans eklenmemiş Barış bey.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam