vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Vbseo aldım ve çalışmadı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba aldım vbseo ve test.php yı yukledım ioncube e ok işareti vardı ındırdım kurdum çalışmadı zend'de olmadığı için sorunsuzca kurabıleceğim ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Vbseo aldım ve çalışmadı
merhaba aldım vbseo ve test.php yı yukledım ioncube e ok işareti vardı ındırdım kurdum çalışmadı zend'de olmadığı için sorunsuzca kurabıleceğim host firmasi söylerseniz sevinirim. http://www.remotemach.com/ burada paket 5 var linux serverda acaba bunda çalışırmı. bide config_vbseo.php de lisans kodu demiş ben odememi yaptım fakat lisans kodu gibi birşey gelmedi.Teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
eğer hostunda zend modulu aktif ise vbseo'n çalışır. lisans nosu hakkında lizard ı beklemenei tavsie ederim benden daha sağlıklı bilgi verir. |
|
| |||
| |||
|
Sağolasin ama destekliyorsa çalışcağını bende biliyorum.Demek istediğim şu ki hangi host firmalarında var paket orneği verirmisin yukarda bi adet url vermiştim linux paketlerinde PHP zen optimazer var fakat benım hosttada test.php yi çalıştırdığım zaman ionCube var diyordu ama kurdum olmadi.
|
|
| |||
| |||
|
bu arada ödeme falan yapıldı lisans no diye birşey gelmedi ben config_vbseo.php kurcalarken gördüm nezaman geliceği konusunda bir fikrin varmı?paypal'la yapıldı ödeme
|
|
| |||
| |||
|
ben şimdi hostumu değiştirdim remotematch.com dan aldım zend optimizer var. Test File The software should install on your server with no server changes needed. You should download and install the Zend Encoded version of the software. ikiside tamam diyo ve girdiğim zmn http://www.obioyun.com/forum/vbseocp.php açmaya çalışıyorum açılmıyor.Kurulum hakkında biraz yardımcı olabılırmısınız.Hostda zend bulunmaktadır fakat adım adım yaptım ve hala açılmıyor. |
| Thread Tools | |
| |