vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo aldım kuramadım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; sonunda aldım ama kuramadım,bana kim yardım edebilir?içindeki yönergeler ile yapamadım...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
sonunda aldım ama kuramadım,bana kim yardım edebilir?içindeki yönergeler ile yapamadım |
|
| |||
| |||
|
nedir takıldığınız konu. Upload yazan klasör içindeki her klasör içerisindeki dosyayı ftp de ilgili klasör içerisinde mutlaka binary mod kullanarak taşıyacaksınız. Son olarak forumunuzun admincp kontrol panelinden manage product kısmından do not uploaddaki crawlability_vbseo dosyasını import edeceksiniz. ftp de .htaccess dosyasındaki ilgili domain adresini editleyin ve baştaki # işaretini kaldırın bu kadar. Binary modda upload etmeye dikkat edin sadece. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Iyi çalışmalar |
|
| |||
| |||
| birinden devraldım,bedavaya geldi gibi birşey,vb lisansı ve ikisini birden webmaster arkadaslardan edindim burası ile alakam yok,o yüzden hiçbirşey bilmiyorum,binary mode nedir ayrıca?
|
|
| |||
| |||
| bilemiyeceğim,şuan bendeki lisansız null anlamına mı geliyor yani?
|
|
| ||||
| ||||
|
Aynen öyle , her lisans sadece bir domain üzerinde kullanılabilir ve o domain üzerinde aktif olur. Eğer lisansı birisinden satın aldıysanız lütfen yetkililere gerekli bilgileri gönderiniz.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
peki bunu kurmama izin varmı? null olarak denemek istiyorum bi kaç gün |
|
| ||||
| ||||
| Null kaçak versiyondur yani yasadışı , ve yasadışı script kullanmak yasadışıdır. Getirileri ve götürülerine siz karar vermelisiniz.
|
|
| |||
| |||
| hemen kaldıracağım sadece öğrenmek ve bi kaç gün denemek için soruyorum ,yardım edermisiniz heralde suç ortağı sayılmayacaksınızdır
|
|
| ||||
| ||||
|
Ben herhangi birşeye izin veremem çünkü bahsettiğiniz eylem yasadışıdır. yasalara ben yön veremem malesef. Denemek istiyorsanız www.vbseo.com/demo/ adresinden deneme yapabilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
|
binary mod nedir?
|
|
| ||||
| ||||
| Bu demo hakkında bilgi verirmisiniz? nekadar süre kullanabiliyoruz veya kısıtlamaları nelerdir ve süre bittiğinde ne oluyo kendisimi siliniyo yani pasif oluyo yoksa sitede sorunlarmı çıkıyo? |
|
| ||||
| ||||
|
satinalma ile ilgili bilgi verebilirmisiniz, fiyati ne kadar?kac yil support destegi var support icin ayrica ödeme varmi?varsa ne kadar.simdiden tesekkürler.
|