Selam arkadaşlar vb seo aldım kurullumuna yardımcı olabilecek olan var mı acaba !
This is a discussion on Vbseo aldım kurullumuna within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam arkadaşlar vb seo aldım kurullumuna yardımcı olabilecek olan var mı acaba !...
Selam arkadaşlar vb seo aldım kurullumuna yardımcı olabilecek olan var mı acaba !
downloads kısmından test scriptini indiriniz hangi versiyonu kullandığınızı kontrol ediniz. Daha sonra uygun versiyonu indiriniz. Dosyaları Binary modunda upload ettikten sonra product ı import ediniz.
Detaylı açıklamalar readme dosyasında da bulunmakta.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
kurullumu gerçekleştirdim teşekkürler.
vbseo sitemap kurullumu hakkında bilgisi olan var mı acaba
Klasördekileri forumun bulunduğu root'a upload ettikten sonra /vbseo_sitemap/data/ klasörünün CHMOD'u 777 yap,
ana dizindeki .htaccess dosyasını aç, aşağıdaki kodu ekle ve kaydet:
Kurulum bukadar.Code:RewriteEngine On RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml\.gz|txt))$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
Görev yöneticisinden ayar ve isimleri resimdeki gibi kaydet:
Kolay gelsin.
Sitemap 2.0 versiyonlarında herhangi bir görev yöneticisi eklemek zorunda değilsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam