Merhaba Arkadaşlar.
vBseo Aldım 1 Gün Önce Ama Mail Filan Gelmedi Bana Ne Yapabilirim Yardım Edebilirseniz İyi Olur Arkadaşlar.
Teşekkürler
This is a discussion on vBseo Aldım Ama Mail Gelmedi :( within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Arkadaşlar. vBseo Aldım 1 Gün Önce Ama Mail Filan Gelmedi Bana Ne Yapabilirim Yardım Edebilirseniz İyi Olur Arkadaşlar. Teşekkürler...
Merhaba Arkadaşlar.
vBseo Aldım 1 Gün Önce Ama Mail Filan Gelmedi Bana Ne Yapabilirim Yardım Edebilirseniz İyi Olur Arkadaşlar.
Teşekkürler
Aktivasyon işlemi 1 gün kadar sürebilmekte.
2. Güne Giriyor İşte.Lizard King Onaylıyor Siteleri Sanırım onu da MSN ve Forumda Hiç Göremiyorum
Lizard King bu günlerde baya bir meşgul. Diğer Adminlere PM atarak sonucu bekleyin...
TEşekkür Ediyorum Yardımın İçin.
Acaba Kime PM Çekeyim Verebileceğin Biri var mı?
Oleg Ignatiuk e PM at. Ben atardım ama bana sen MOD değilsin diyebilir. Yani bu konuda bir tek sen ve Bölüm MOD u atarsa doğru olur.
Teşekkür Ediyorum YArdımlarınız İçin Atakan Bey;
PM attım Sorunu Halletiler![]()
Bende aldim mail bekliyorum...
Saygilar
My Forum:TRplatform
Insallah. Icimi rahatlatiyorsunuz. Bir isi tam yapalim diye aldim seoyu. Butun buyuk forumlar seolu.
Saygilar...
Arkadaşlar site içeriklerinize dikkat edin almadan önce eğer wrez yada illegal içerik varsa kabul edilmiyor.Önce bu bölümleri kapatın eğer var ise...
Vbseonun kabul etmemesi cok normal warez siteleri. Sonucta google adsense bile illegal icerik diye banlayabiliyor. Goze alinamayacak kadar hassas bir konu. Legal olsun bizim olsun degilmi dostlar?