vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo alacam ama within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bende siteme vbseo almak için girmiştim bu konu ile karşılaştım çingeneye selayet vermişler ilk babasını asmış forumtrye bende bir süredir ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Bende siteme vbseo almak için girmiştim bu konu ile karşılaştım çingeneye selayet vermişler ilk babasını asmış forumtrye bende bir süredir üyeyim ve forumlarında adult warez vs. ile karışılaşmadım çok eskiden varmış falan duydum ama şu an olmadığı halde senin gibi bir site yöneticisi nasıl incelemeden bu şekil bir yorum yapmış aklım almadı zaten türk siteleri hata yapmasa bile yabancılar tarafından kötü biliniyor sen hem türksün hemde onlar gibi yarğısız infaz yapıyor ve şu an iftira atıyorsun kendi sitem için burda sonuç alamayacağımı anladım onun için konu bile açmayacağım direk adminlere ingilizce pm atarak sorunumu çözmeye çalışıcam yazık birde ne güzel türkçe destek var diye sevinmiştim tek kelime ile yazıklar olsun... :( |
|
| |||
| |||
| Quote:
İStediğiniz herşeyi istediğiniz yerlere bildirin tabiiki, size yakışan budur. Türklüğünüzle gurur duyun.. Bizim çekinecek gücenecek hiçbir yerimiz yok, ayyaştanda, yabancılardanda korkmayız. Zaten tahmin ettiğim gibi, bu sitede görevli olabilmek için gereken herşeyi yapmışınız yapmayada devam ediyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. |
|
| ||||
| ||||
|
Polemik yapmayana bak, yanlış tercüme edip şikayet etmiş vbseo adminlerine, tek tek açıkladım ingilizce olarak, hak verdiler bana. Türk olacak bir de.
|
|
| ||||
| ||||
|
Türk olup olmamayı bu tarz birşeye bağladığınız için tebrik ediyorum sizleri. Lisansınızın durumuyla ilgili yetkililerle görüşüyorsanız bu topiğin açık kalmasına ve sizin kişisel seviyelerinizin yerlerin altında olmasına gerek yok. Bu güne kadar anne babanızın size öğretemediği terbiye ve saygı kavramlarını bu yaşınızdan sonra size ben öğretemem neticede. Iyi çalışmalar
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Geliştirilmiş Destek Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Quote:
Quote:
|
| Thread Tools | |
| |