Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 21 of 21

vbseo alacam ama

This is a discussion on vbseo alacam ama within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bende siteme vbseo almak için girmiştim bu konu ile karşılaştım çingeneye selayet vermişler ilk babasını asmış forumtrye bende bir süredir ...

Junior Member
    Real Name
    hoba
    Liked
    0 times
    Bende siteme vbseo almak için girmiştim bu konu ile karşılaştım çingeneye selayet vermişler ilk babasını asmış forumtrye bende bir süredir üyeyim ve forumlarında adult warez vs. ile karışılaşmadım çok eskiden varmış falan duydum ama şu an olmadığı halde senin gibi bir site yöneticisi nasıl incelemeden bu şekil bir yorum yapmış aklım almadı zaten türk siteleri hata yapmasa bile yabancılar tarafından kötü biliniyor sen hem türksün hemde onlar gibi yarğısız infaz yapıyor ve şu an iftira atıyorsun kendi sitem için burda sonuç alamayacağımı anladım onun için konu bile açmayacağım direk adminlere ingilizce pm atarak sorunumu çözmeye çalışıcam yazık birde ne güzel türkçe destek var diye sevinmiştim tek kelime ile yazıklar olsun... :(

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Polemik yapmıyorum , ben bulduğum tüm herşeyi gerekli yerlere bildirdim ayrıca ben vBSEO çalışanı değilim bilginize.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Ozan
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Lizard King View Post
    Polemik yapmıyorum , ben bulduğum tüm herşeyi gerekli yerlere bildirdim ayrıca ben vBSEO çalışanı değilim bilginize.

İStediğiniz herşeyi istediğiniz yerlere bildirin tabiiki, size yakışan budur. Türklüğünüzle gurur duyun.. Bizim çekinecek gücenecek hiçbir yerimiz yok, ayyaştanda, yabancılardanda korkmayız. Zaten tahmin ettiğim gibi, bu sitede görevli olabilmek için gereken herşeyi yapmışınız yapmayada devam ediyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin.

ick
    ick is offline
    Junior Member ick's Avatar
    Real Name
    ismet kaya
    Liked
    0 times
    Polemik yapmayana bak, yanlış tercüme edip şikayet etmiş vbseo adminlerine, tek tek açıkladım ingilizce olarak, hak verdiler bana. Türk olacak bir de.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Türk olup olmamayı bu tarz birşeye bağladığınız için tebrik ediyorum sizleri. Lisansınızın durumuyla ilgili yetkililerle görüşüyorsanız bu topiğin açık kalmasına ve sizin kişisel seviyelerinizin yerlerin altında olmasına gerek yok. Bu güne kadar anne babanızın size öğretemediği terbiye ve saygı kavramlarını bu yaşınızdan sonra size ben öğretemem neticede.

Iyi çalışmalar

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by icy
    yanlış tercüme edip
    Bu yalanınızı yeni gördüm. Sadece tercümeyi koyuyorum ve orijinal metni ki terbiyesizliğiniz herkes tarafından bilinsin.

Quote Originally Posted by Türkçe Versiyonu
    Programın Cracklenmesi Türkiyede Bir İlk Ve Bizde ! Konuya Teşekkür Mesajınızı Yazdıktan Sonra (+Rep Unutmayalım) Bir Pm Atmanız Yeterli Full Olarak Kullabilirsiniz . Sorun Yaşarsanız Msn'den De Yardımcı Olabilirim . Güle Güle Kullanın .
    SaygıLarımLa STR 8
    Quote Originally Posted by Ingilizce Çevirisi
    This program has been cracked first time with us. After you post thread (+rep also) just you need to Pm me and you can use full version. If you have any problems i'll assist you from msn. Enjoy

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2