admincp deki vbseo paneline girdiğimde şifre soruyor ya ben o şifremi unuttum aklıma geleni denedim ama giremedim ne yapmam gerekiyor acaba ? tşkler iyi çalşmalar..
This is a discussion on vbseo admincpdeki panel şifremi unuttum ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; admincp deki vbseo paneline girdiðimde þifre soruyor ya ben o þifremi unuttum aklýma geleni denedim ama giremedim ne yapmam gerekiyor ...
admincp deki vbseo paneline girdiğimde şifre soruyor ya ben o şifremi unuttum aklıma geleni denedim ama giremedim ne yapmam gerekiyor acaba ? tşkler iyi çalşmalar..
Ftp ile sitenize bağlanarak includes klasörü altında yer alan config_vbseo.php dosyasını bilgisayarınıza download edin. Daha sonra tercih edeceğiniz bir düzenleyici programı kullanarak config_vbseo.php dosyasını düzenleyin ve aşağıdaki satırları aratın.
Yukarıda göreceğiniz hkaeaheayeagageagea sadece örnek amacıyla verilmiştir. Burada var olan şifreniz md5 formatında saklanmaktadır. hkaeaheayeagageagea kodunu olduğu gibi silerek satırları aşağıdaki formata getiriniz.PHP Code:// ****** CONFIG PANEL PASSWORD ******
define('VBSEO_ADMIN_PASSWORD', 'hkaeaheayeagageagea');
Dosyayı kaydedin ve ftp ile includes klasörüne upload ediniz. Daha sonra browserınız aracılığı ile vBSEO Kontrol Panelinizi ziyaret ederek kendinize yeni bir şifre belirleyiniz.PHP Code:// ****** CONFIG PANEL PASSWORD ******
define('VBSEO_ADMIN_PASSWORD', '');
Şifrelerinizi her zaman güvenlikli olması için uzun ve rakam , harf karışımı şeklinde oluşturmanızı tavsiye ederim.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
çok teşekkürler mert bey yine sayenizde hallettim tşkler..
Rica ederim![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam