vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo Admin Şifremi Unuttum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba dün çok rahat girebilfiğim vbdeo admin bölümüne bugün giremiyorum. Normalde kullandığım tüm şifreleri denedim. dün hangi şifreyi girdiğimi de ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo Admin Şifremi Unuttum
merhaba dün çok rahat girebilfiğim vbdeo admin bölümüne bugün giremiyorum. Normalde kullandığım tüm şifreleri denedim. dün hangi şifreyi girdiğimi de % 99 hatırlıyorum ama onu da kabul etmiyor. caps lock açık kapalı her halini onlarca kez denedim olmadı. Şifremi değiştirme gibi bi şansım var mı? zaten şifremi değiştirince yapacağım yedek almak ve 3.1.0 a yükseltmek ama giremiyorum bi türlü çaresi var mıdır? |
|
| |||
| |||
|
Çok çok teşekkür ederim
|
| Thread Tools | |
| |