vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo admin linkler tıklanmıyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBulletin seoyu bugun aldım lisansda 1 saat önde onaylandı indirdim kurdum ancak vbseocp.php de şifreyi girdikten sonra sol taraftaki menü ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| vbseo admin linkler tıklanmıyor
vBulletin seoyu bugun aldım lisansda 1 saat önde onaylandı indirdim kurdum ancak vbseocp.php de şifreyi girdikten sonra sol taraftaki menü linklerinin hiç birine tıklanmamakta ve ayara yapamamaktayım üstte [Patent Pending] vBSEO 3.0.0 - Admin Control Panel yazıyor bunla bir ilgisi var mı bu sorunu nasıl düzeltebilirim?? |
|
| |||
| |||
|
vbseocp.php ye admin girişi yaptıktan sonra menü varya solda ayarların olduğu oradan ayar yapamıyormuyuz vbseonun link yapısını değişmek istiyorum mesela xxx.com/php/91877-post-ping.html gibi xxx.com/php/post-ping-91877.html |
|
| |||
| |||
|
Onlar açılan menü değil zaten sayfanın içerisinde aşağılara giden likler aynıları sayfanın altına doğru ilerlersen var zaten anladığım kadarı ile sen büyük ümitler ile hepsi için bir sayfa açılmasını bekliyorsun |
|
| |||
| |||
|
vBulletin seoda linklerin yapısını değişemiyormuyuz yani:S:S üstüne o linklere tıklayınca sayfa aşağıda inmiyor aynı sabit
Last edited by myhekim; 10-21-2007 at 02:59 PM. |
|
| |||
| |||
|
hocam işte sorun orda zaten ben o linklere tıklıyorum fakat sayfada hiç bir değişiklik olmuyor aynı durduğu yerde duruyor arkdaş sayfanın altına geliyor demiş yok sayfanın en altında ne kendisinde...?
|
|
| |||
| |||
|
tmm açıyorum ticket
|
| Thread Tools | |
| |