site vb4 e geçti biraz önce bizimde artık geçmemizi önerirmisiniz...
This is a discussion on vbseo 4 sürümüne geçti within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; site vb4 e geçti biraz önce bizimde artýk geçmemizi önerirmisiniz......
site vb4 e geçti biraz önce bizimde artık geçmemizi önerirmisiniz...
Açıkçası önermiyorum , neticede vBSEO vBulletin konusunda uzman developerlar bünyesinde barındırıyor ve çıkacak bugları kendimiz düzeltme imkanına sahibiz. Beta sürümü programları kesinlikle sitenize kurmanızı tavsiye etmiyoruz. Farkındaysanız artık Downloads sayfası güncellendi ve Beta ürünlere uyarı eklendi.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
3.8'de kullandığınız eklentilerin büyük bir çoğunluğu çalışmıyor. Heleki vazgeçemediğiniz eklentiler çalışmayınca zor durumda kalabilirsiniz. Ben kurdum ancak biraz daha zaman geçip eklentilerin de güncellenmesini beklesem iyi olacakmış. Tavsiyem şuan geçmeyin.
vBulletin4 o kadar fazla eklenti gerektirmiyor tabii özell durumlar dışında.
Eklentilerde gelmeye başladı. Gold sürümden sonra eklenti çıkışı hızlanacaktır.
Benim tek beğenmediğim tarafı tema. vBulletin bu kadar kötü bir tema yaptığına inanmak zor geliyor.
Ben Geçen Baya Bir Uğraştım Ama vbseoyu birtürlü vb4 te çalıştıramadım srunsuz kuruluyor ama linkler bir türlü dönüşmüyor bir sre daha bekliycez artık napalım.
bir temanın bi yerindeki değişikte bile ziyaretçi oranlarında dalgalanmalar hatta düşüşler oluyor ki güncelleme yaptığımız zaman sayfa yapısı komple değişecek. pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. bekleyelim görelim. ben suite lisansını genede aldım nolur nolmaz diye.
7 Ocak 2010 'da 4.0.1 surumu ve 21 ocak 'da 4.0.2 surum bir aksilik olmazsa yayinda olacakmis. Mert beyin dedigi gibi 4.0.1 bekleyeyim ben![]()
Raylari tam dosesinlerde, toslamayalim biryerlereDaha tema guncellemesi yapmak lazim cok is var cok. Gerci orjinal temasini editleyipte kullanabiliriz degil mi bahadir
![]()
vB 4.0.1, 11 ocak 2010 yayınlanması planlanıyormuş arkadaşlar.
Mert Bey, şuan vbulletin4 serisine geçmemizi öneriyor musunuz peki?