This is a discussion on vBSEO 3.6.0 RC2 Yayınlandı - Güvenlik Güncellemesi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by zbahadir En yeni sürüm Gold sürüm onu indirmeniz daha iyi olur. vbseo 3.6.0 gold yüklü zaten bende ...
3.6.0 Gold yüklü ise hiçbir şey yapmanıza gerek ypk.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert Bey bizim bir sıkıntımız var çözemedik bir türlü
vbulletin 3.6. PL1 yüklü iken 3.8.7 sürümüne yükseltmeyi denedim başaramadım Bazı durumlardan dolayı tekrar geri yükledim ve hali hazırda 3.8.6 PL 1 sürümü kurulu vaziyette. Bunun üzerine vbseo yu tekrar sıfırdan kurmaya, çalıştım. Hazır elimde var iken eski sürümü kaldırıp elimdeki son sürüm olan vbseo_sitemap-3-0_PL1 kurmayı denedik. Gene sitemap generator ün 3 versiyonunu kurmayı denedim fakat bir türlü başaramadım. vbseo sitemap 3 versiyonu kurulu fakat vbseo kurarken Aldığımız hata şu.
Unable to access [path]/includes/class_bitfield_builder.VBSEO_VB_EXT
Hatta forumda bunun ile ilgili konu açılmış fakat verilen cevaptan biz faidelenemedik. Link
O konuda bulunan tüm hatalar aynen mevcuttur.
Hazır vbseo ve vbseo sitemap generator uninstall edilmişken bana önereceğiniz, sorunu ortadan kaldıracak herhangi bir öneriyi bekliyorum. Teşekkür ediyorum
Serverınızda Php5 olduğundan emin olunuz. Ayrıca lütfen bu tarz olgular için ayrı konu açınız.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Mert bey 3.6.0 alpha sürümü nezaman çıkacak ?
Forumdevi.com Forum Devi - Eğlencenin Devi
3.6.0 Gold yayinlanali cok uzun zaman gecti. Hatta yilbasi sonrasinda yeni versiyon yayinlanicak.