This is a discussion on vBSEO 3.6.0 RC2 Yayınlandı - Güvenlik Güncellemesi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by zbahadir Güvenlik güncelleme haberi geldi ama biraz geç geldi. Sanırım kullanıcı sayısına bağlı olarak bu süre uzayabiliyor. ...
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
e-mail gönderilsinde 24 saatlik geçikme çokda önemli değil. Ben gönderilmiyor sanıyordum. O nedenle yazayım dedim. Malum hepimizin işi olur vbseo ya günlerce haftalarca giremeyebiliriz.
vBSEO Dosyalarını Yükleme vs Derken Bunun Yerine WordPress'i Panelden Güncellediğimiz gibi Güncellesek Çok Güzel Olur
Öyle bir planımız gelecek için bulunmamaktadır ve o tarz bir işlem güvenli değildir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Güncelledim..Ellerinize Sağlık Mert Bey
vbseo dan cok uzak kaldim vbulletin 3.8.6 vb seo 3.6 kurmak mumkunmu ? tavsiye ediliyomu
Elbette kurmak mümkün![]()
Selam Mert bey
Sizce 3.6 vb seo kurmalimiyim ? yoksa vb 4 guncelledikden sonrami kursam iyi olur
teshekkurler
Bu sizin tercihiniz Tural bey
Teshekkurler :-)
--------------------
En buyuk besiktas View Profile: Santero707 - vBulletin SEO Forums
Merhabalar Mert Bey,
Güncelleme işlemi ile ilgili bir sorum olacaktı. Şuan 3.5.2 versiyonunu kullanmaktayım. 3.6.0 RC2 güncellemesi hakkında mesajınızda patch dosyası yayınlamışsınız. Bu patch dosyasının içinden vbseo_moderate.php dosyası çıkmakta. Bu dosyayı eskisinin üzerine yazdırmak yeterli oluyor mu?
Güvenlik açığı sadece bu dosyayı yenilemekle düzeliyorsa 3.6.0 gold versiyonu çıkmadan baştan güncelleme yapmak istemiyorum. Bu konuda cevabınızı beklemekteyim.
Saygılarımla...
Evet o dosyanın üzerini yazdırmanız yeterli Muhabbed Bey
Merhabalar,
vbseo 3.6.0 gold sürümünü kulanmaktayım.Vbulletin 3.8.x sürüm kurulu forumda ..RC2 ye güncellemek için hangisini indirmem lazım yardımcı olursanız sevinirim ..
Saygılarımla
edit: çift göndermişim.