Döküman ingilizce. Türkçe ulaşabileceğim bir kaynak yok mu?
This is a discussion on vBSEO 3.6.0 Gold Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Döküman ingilizce. Türkçe ulaşabileceğim bir kaynak yok mu?...
Döküman ingilizce. Türkçe ulaşabileceğim bir kaynak yok mu?
Google uzerinde bu konuda milyonlarca makale var. vBSEO Cp uzerinde hersey cok basit.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Yanlış anladım ben sanırım like sistemi bende zaten var 3.6.0 kurulu bende de, ben farklı bir durum var sandım ondan sordum yukarıda o soruyu, yani like sistemi ile teşekkür sistemi farklı şeyler ama birbirlerine entegre edilip çalışabiliyorlar gibi algıladım, yanlışım varsa düzeltin lütfen, yada neyi yanlış anlıyorum onuda bilmiyorum şimdi daha çok kafam karıştı
Saygılar.
Kerem Pekşen / Oyun Ustaları
Tüm vbulletin camiasına hayırlı olsun![]()
Forum olayından 1 yıldır uzağım. vb seo 3.6.0'ı, vbulletin 3.8.4'de kullanabilir miyiz?
Bir Ateş Yakalım ki, Cümle Dertler Kül Olsun.
Elbette kurabilirsiniz
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Merhaba Muhakeme,
Konunun tamamını okumadım. Umarım doğru anlamışsımdır.
Bu eklentiden bahsediyorsunuz değil mi ? [AJAX] Post Thank You Hack - vBulletin.org Forum
Bu teşekkür sayılarını like sistemine entegre mi ettiniz ?
VB3 den VB4e geçiş yapıp VBSEO kurmayı düşünüyorum. Bu konuda ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ?
Evet linkte belirttiginiz tesekkür eklentisini kullaniyordum ve geciste herhangi bir problemle karsilasmadim.
Evet bu eklentiyi like sistemine entegre ettim.
vb3 den vb4 e gectiginizde yasayacaginiz problemler var olan eklentileriniz olacaktir. Ben vb 4 e gecisi kendi sistemim üzerinde bundan 4 ya da 5 ay önce test etmistim. Eklentileri deaktif edip gecis yaptim ve yine bir problemle karsilasmadim. Fakat eklentilerin yenilerini kurma gibi bi cabam olmadi cünkü sadece test amacli denemistim. Sizinde yapacaginiz eski eklentilerinizi deaktif edip, vb4 e gectikten sonra uyumlu eklentileri üstüne yazdirmak olabilir.
En son 3.6.0 için patch yayınlanmış sanırım. Bu patchi uygulamak için hangi dosyaları güncellesem yeter?
Bir Ateş Yakalım ki, Cümle Dertler Kül Olsun.
Forumdevi.com Forum Devi - Eğlencenin Devi
mert bey,
like sistemini misafirler içinde geçerli nasıl yapabiliriz
Öyle bir opsiyon desteklemiyor like sistemi.