Attachment kullanmıyorum saten yüklemeye izin vermiyorum.
Yinede Ekledim. Teşekkürler.
Ay sonu lisans güncellemesini yapınca yeni sürümünü kurarım
This is a discussion on vBSEO 3.3.2 Yayınlandı - Kritik Güncelleme within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Attachment kullanmıyorum saten yüklemeye izin vermiyorum. Yinede Ekledim. Teşekkürler. Ay sonu lisans güncellemesini yapınca yeni sürümünü kurarım...
Attachment kullanmıyorum saten yüklemeye izin vermiyorum.
Yinede Ekledim. Teşekkürler.
Ay sonu lisans güncellemesini yapınca yeni sürümünü kurarım
Mert Bey;
3.3.0 için olan patch indirilemiyor düzeltebilirmisiniz?
Gayet sorunsuz iniyor Kadir bey
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Böyle bir uyarı alıyorum sorun ne olabilir ?
Eklenti yeniden yazma kurallarına .att uzantısı ekleyin.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Cahilliğimi Mazur görün Mert bey, ama tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.
Biraz açmanız mümkünmü?
vBSEO Cp de eklenti yeniden yazma kurallarını bulmalısınız ve kullandığınız formatın sonuna .att eklemelisiniz.
eklentiler uçmuş yeni linkler eklermisiniz.
vBSEO Security Bulletin - vBSEO 3.3.2 Released
mesajından güncel patchleri indirebilirsiniz.
Direkt ftp yoluyla upload işlemini gerçekleştirdim. Ancak "No albums have been updated recently.
" diyor ve forum açılmıyor. E-posta da direkt ftp üzerinden upload'un işe yarayacağı söyleniyordu. Farklı bir ayar yapmam gerekiyor mu acaba?
Patch yüklediyseniz herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. 3.3.2 ye güncellediyseniz upgrade açıklamalarını izlemelisiniz.
3.3.0 kullanıyordum ve yalnızca patch içindeki iki dosyayı upload ettim. Daha sonra vbulletin uyarı metni olarak, No albums have been updated recently uyarısı verdi ve forum kapalıymış gibi foruma ben dahil kimseyi ulaştırmadı. Eski vbseo.php dosyasını yüklediğimde sorun ortadan kalktı ancak güncelleme için functions_vbseo_url.php dosyası yeterli değil sanırım. Sorunun nedeni ne olabilir ? Olmadı güncellemeyi diğer yoldan deneyeceğim
Kullandığınız patch dosyalarının uygun versiyonlar olduğundan emin olunuz.
Umarım bu patch siteme atılan centiyo.com iframe virüsünü tekrar almamam için yardımcı olur.
Yapmanız gereken bazı şeyler ;
mysql kullanıcı adınızı ve şifrenizi mutlaka değiştiriniz
klasörlerinizde erişim izinlerinizi gözden geçiriniz
ftp şifrenizi mutlaka değiştiriniz
şayet server a müdehale edebiliyor iseniz ihtiyacınız olmadığı zamanalrda FTP erişimini kapatınız.