This is a discussion on vBSEO 3.3.1 Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by Cilginsolist Tesekkürler,bende güncellemeyi sorunsuz bir sekilde yaptim yalniz http://www.vbseo.com/f119/vbseo-3-3-...l-panel-36982/ buradaki problem hala devam ediyor,aydinlatici bir bilgi verirseniz ...
Çok şükür sonunda alabildim
Bir önceki güncellemeyi yapmadım. ( vBSEO 3.3.0 )
Sadece bu güncellemeyi yapsam sorun olur mu ?
Hayırlı uğurlu olsun.En kısa zamanda TR dil xml sini bekliyoruz Mert BeyBazı yerlerde kelime yazmıyor İngilizce ayarlara dönmek zorunda kaldık
Hayır bir sorun olmaz. Birtek son saniye eklenen gereksiz bir ayarın ingilizcesi yok ve onun ekleneceğini kısa zamanda düşünmüyorum.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Emeği geçenlere çok teşekkürler elinize sağlık. Sorunsuz güncelledim.
benimkin de vbseo 3.3.0 RC2 yazıyor bu vbseo 3.3.1 imi yuklemem gerekiyor şimdi?
Elbette
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
YENİ ÖZELLİK: Google Adsense entegrasyonu sayesinde Adsenseden hangi sayfanızın ne kadar kazandığını izleyebilirsiniz.
Bu özellik tam olarak nerde
Analytics hesabımı karıştırdım ama göremedim.
Adsense hesabinizdan analyticse entegre yaptinizmi ? ben adsense hesabimdan yaptim simdi kontrol edebiliyorum adsenseyi analyticsten.
Teşekkürler güncellemeyi az sorunlu atlattık ama sonunda düzeldi![]()
Bir ay olmuş yeni fark ediyorum eskiden mail gelirdi sanırım bu sefer mail gelmedi.
Güncellerizartık ve yeni sürümü bekleriz
arkadaş listesinde sayfa geçişlerinde sorun yaşıyordum inşallah busorunuda bunla cözerim
banada gelmedi mail![]()
Tweetboard Integration NEW!
Tweetboard creates an instant Twitter-powered microforum for your website.
It's a great solution for engaging your readers and encourage participation while bringing traffic back to your website.
Enabling Tweetboard via vBSEO is extremely simple and convenient. Just enter your Twitter username here, and vBSEO will take care of the rest.
If you don't have a Twitter account yet, you may create on here.
More info: http://tweetboard.com
Bu nedir acaba?
Tweetboard'u otomatik olarak sitenize ekleyen bir opsiyondur ancak kullanabilmek için Tweetboard hesabınız olması gerekiyor.