Teşekkür eklentisi hariç hepsini sildim, halen aynı hatayı veriyor. :(
This is a discussion on vBSEO 3.3.0 Gold Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Teşekkür eklentisi hariç hepsini sildim, halen aynı hatayı veriyor. :(...
Teşekkür eklentisi hariç hepsini sildim, halen aynı hatayı veriyor. :(
Bir Ateş Yakalım ki, Cümle Dertler Kül Olsun.
Url ayarlarınızı yedeklediyseniz bir sorun yok zaten
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Beyfendi , dosyaları sildiniz mi ? Özellikle includes/xml klasöründeki dosyaları.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
includes/xml içindeki dosyalara sadece orjinal vb ve vb seo dosyalarını koydum, sorun çözüldü yani. Şimdilik bir sorun yok gibi, olursa yine söylerim. Teşekkür ederim.![]()
Bir Ateş Yakalım ki, Cümle Dertler Kül Olsun.
vbseo 3.2 deki linkler 3.3.0 golda değişecekmi acaba konu,kategori,üye urlleri ?
Ne sorduğuınuzu anladığımı söyleyemem.
nesini anlamadınız 3.2.0 daki urller aynı mı 3.3.0 ile ? onu soruyorum yani konu felan urlleri değişmiyor dimi
Değişmiyor
teşekkürler bu kadar lütfen benim ticketlerimede bakın şu meseleyi çözelim lütfen bize yardımcı olarak çözülsün
Ticket sistemi instant chat programı değildir. Yani yazdığınıza saniyesinde cevap verilmez. Ticketın sırası geldiği anda cevaplanır. Ticketınızı 2 saat 30 dakika önce açmanıza rağmen farkındaysanız ticketında şu anda 15 cevap bulunuyor ki bu çok hızlı cevap verildiğini gösteriyor.