Twitter kanalı nedir biraz açıklarmısınız?
This is a discussion on vBSEO 3.3.0 Gold - Promosyon Kupon Indirimi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Twitter kanalı nedir biraz açıklarmısınız?...
Twitter kanalı nedir biraz açıklarmısınız?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Sizden bir kupon kampanyası daha bekliyorum. Benim gibi ücretli almak isteyip kupon bekleyen bir çok kişi olduğunu düşünmekteyim..
Sizden bir kupon kampanyası daha bekliyorum. Benim gibi ücretli almak isteyip kupon bekleyen bir çok kişi olduğunu düşünmekteyim..
Genel olarak vBSEO indirimlerini sadece senede bir kez gerçekleştiriyoruz. Ancak daha önce belirttiğim gibi twitter kanalımızı takip ederek özel promosyonlardan haberdar olabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert bey uzun süredir indirim var mı diye forumu takip ediyorum. Küresel kriz mutlaka vbseo'ya da uğramıştır. İndirim olursa benim gibi bir çok kişi vbseo'nun devamlı müşterileri arasına katılacaktır. Tam poziyonunuzu bilmiyorum ama gündeme getirirseniz memnun olacağım. Teşekkürler.
burda satılıyor ama nette bir çok warez sitesi yasal olmayan yoldan dagıtıyor seoyu. bide gold sürümü keyli falan filan.