vBSEO 3.2.0 Türkçe Karakter Sorunu
Nasıl çözülür?
This is a discussion on vBSEO 3.2.0 Türkçe Karakter Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSEO 3.2.0 Türkçe Karakter Sorunu Nasýl çözülür?...
vBSEO 3.2.0 Türkçe Karakter Sorunu
Nasıl çözülür?
Ozan Bey ,
Dün yeterince anlatamamışım galiba , Lisansız kullanıcılara destek vermiyoruz .
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
http://www.gucluforum.com/
forum bu galiba..
Kacak kullanim bildirimi nerden yapiliyordu unuttumda ..
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
bu sayafanın urls'ine dikkat ettinizmi ????????
benim anlamadığım vbseonun kendi sitesinde neden turkce yazması gereken yerde tuerkce yazıyo, bu vbseo burdada vazifesini yapamıyo anlamadım gitti
Çünkü vBSEO içerisinde yavabcı karakterler için birden fazla opsiyon bulunmaktadır ve vBSEO birden fazla lisans destekleyen bir site olduğu için kendisine göre en optimum ayarı kullanıyor.
öncelikle ilginize alakanıza ve durmadan yılmaksızın tüm soruları cevaplamınıza hayran kaldım gerçkten vbseonun türkiye için vazgeçilmezi olmuşsunuz bunun için ayrıca teşekkürler.
ancak anlayamadığım bir kod yazar olarak anlamda veremediğim ü harfi neden ue olarak gözükür ayrıca charset ki sizin verdiğiniz array ayarlarını yapsanızda bu giderilemiyo, çok tuhaf