vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO 3.2.0 Release Candidate 7 Albüm hatasi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSEO 3.2.0 Release Candidate 7 `ye upgrade yaptim ancak albüm resimlerinde sorun yasiyorum albüm ekleniyor ama albümü acamiyorum resim ekleyemiyorum ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO 3.2.0 Release Candidate 7 `ye upgrade yaptim ancak albüm resimlerinde sorun yasiyorum albüm ekleniyor ama albümü acamiyorum resim ekleyemiyorum sizdede böyle bir sorun mevcutmudur upgrade yapan arkadaslar bir kontrol edebilirmi.. VBseo`yu kapattigim zaman sorun ortadan kalikiyor.. edit.. Kullandigim özel url formatlarindan kaynaklaniyormus.. |
|
| ||||
| ||||
| Mertbey Durumu düzelttim bilmiyorum sorun bendenmi kaynaklandi. Sorunu vbseo kontrol paneli / Üye Profil URL'leri basligi altindaki Kullanıcı Resim Sayfalandırması ve Resim Dosyası Bölümlerinde uyguladigim özel url formatlarini Kullanıcı Resim Sayfalandırması Code: members/[user_name]-albums-[album_title]-picture[picture_id]-[picture_title]-page[page].html Code: members/[user_name]-albums-[album_title]-picture[picture_id]-[picture_title].[original_ext] acaba sizde kendi forumunuzda denermisiniz bakalim bir hata alacakmisiniz.. |
|
| ||||
| ||||
|
Bende gruplardaki albüm resimlerinde bu sorunu yaşıyorum. [picture_id] ve [picture_title] değerleri çıkmıyor, yerine a harfi çıkıyor sadece. 01-resimadi.jpg çıkması gerekirken.. |
|
| ||||
| ||||
| Üye profillerini ve albümü rewrite yapmadan olmaz.
|
|
| ||||
| ||||
| Anladım, teşekkürler.
|
| Thread Tools | |
| |