vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vbseo 3.2.0 Rc4 within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert bey bu kararlı sürüm mü ve biz vbulletin 3.7.0 goLd geçtik sizce bu vbseo rc4 sürümü yüklüyeyim mi kararlı ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vbseo 3.2.0 Rc4
Mert bey bu kararlı sürüm mü ve biz vbulletin 3.7.0 goLd geçtik sizce bu vbseo rc4 sürümü yüklüyeyim mi kararlı değiLse kararlı sürümü mü bekliyeyim. birde vbseo_sitemapdan önceden hergün mail geliyordu şimdi gelmiyor hiç neden?Ve bu aralar sitemize eklenen konular googlde 1 haftada anca çıkıyor öncede 1 gün bile sürmüyordu :S ve ana dizin için sitemap yapıyorum google ekliyorum bulunumadı diyor. :S siteismi.com/sitemap.xml yazıyorum bulunamadı çıkıyor acaba vbseo sitemapın bi etkisi varmı. Ayrıca Elinizde Vbulletin 3.7.0 GoLD TürkÇe DiL Paketi Reklamsız oLan.? |
|
| ||||
| ||||
|
3.2.0 sürümüne geçmelisiniz elbette. Gayet sorunsuz çalışan bir sürüm olduğu için yayınlandı zaten. 3.2 ye geçecekseniz konuları okuyunuz belirli fix'ler var yapmanız gereken. siteismi.com/sitemap.xml diye bir dosyası yok vbseo sitemap generator'ın
|
|
| ||||
| ||||
|
mert bey bir önemli sorum var sizin konunuz olan vbseo sitemap tavsiye edilen ayarlarda Include Show Post Pages şiddetle hayır demişsiniz düne kadar bizim evet idi hayır yaptım ve kaydettim sonrasında sitemapları silip tekrar oluşturdum ve google tekrar gönderim yaptım. şimdi anlayamadığım birşey var bizim sitemapda ki url sayımız bu işlemleri yapmadan önce 350 bin küsür url vardı ancak dün hayır seçip tekrar sitemap oluştuduğumda 49 bin tane url çıktı şimdi bu seçenek sadece konuların mı url lerini aldı. aldıysa bizim sitede 39 bin tane konu var aradaki 10 bin url nedir? ben kendim kafamda açıklayamadım. lütfen yardımcı oLunuz. acaba o 10 bin url Include Forum Display Pages - evet Include Poll Results Pages - evet Include Show Thread Pages - evet Include Archive Pages - evet bunlar mı sence 350 bin url den 49 bin url düşmesi normal mi? |
|
| ||||
| ||||
|
rc 5 çıkmış |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Show Post Pages: Mesaj başlıklarını kaldırdığınızda ciddi bir düşüş görülebilir yalnız Mert beyin dediği gibi mesaj başlıklarını kaldırmanız menfaatinize. Diğer 10.000 url ise arşiv, üye profilleri, kategori başlıkları ve buna benzer url'lerdir sitemap generatör'den dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz yalnız Mert beyin açmış olduğu konudaki ayarlar en iyileridir. |
| Thread Tools | |
| |