vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

vBSEO 3.2.0 RC1

This is a discussion on vBSEO 3.2.0 RC1 within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert bey Include Show Post Pages hayır olmasına rağmen ben hala 404 post hataları alıyorum web master toolstan baktığımda 900 ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-07-2008, 05:14 PM
HeLL_BoY's Avatar
Member

Real Name: erol
Mert bey Include Show Post Pages hayır olmasına rağmen ben hala 404 post hataları alıyorum web master toolstan baktığımda 900 kusur hata görünüyor ve bu sayı gün geçtikçe hızla çoğalıyor arada sırada kimler online bölümüne baktığımda google yada diğer botları 000000-post11.html gibi mesajları incelediğini görüyorum ne yapmamı öneriyorsunuz ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 04-07-2008, 05:22 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Quote:
Originally Posted by HeLL_BoY View Post
Mert bey Include Show Post Pages hayır olmasına rağmen ben hala 404 post hataları alıyorum web master toolstan baktığımda 900 kusur hata görünüyor ve bu sayı gün geçtikçe hızla çoğalıyor arada sırada kimler online bölümüne baktığımda google yada diğer botları 000000-post11.html gibi mesajları incelediğini görüyorum ne yapmamı öneriyorsunuz ?
Daha önce eklemiş olduğunuz showpost urlleri indexten düşecek. Elbetteki düşene kadar 404 hatası alıcaksınız.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 04-07-2008, 05:31 PM
HeLL_BoY's Avatar
Member

Real Name: erol
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Mert bey sizleride yoruyoruz kusura bakmayın
Reply With Quote
Old 04-08-2008, 06:14 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Rica ederim
Reply With Quote
Old 04-17-2008, 05:45 AM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
RC2 de çıkmış hayırlısı olsun vbseo 3.2 yi de bekliyoruz
Reply With Quote
Old 04-17-2008, 07:09 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by maxicep View Post
RC2 de çıkmış hayırlısı olsun vbseo 3.2 yi de bekliyoruz
Daha henüz sadece vBSEO yetkilileri tarafından test edilmekte ama bulunan bütün problemler düzeltilmiş durumda. Sanırım yarın yada bu akşam pre release takımına açılabilir ( tabi son anda bir değişiklik yapıp yeni bir özellik eklemezsek )
Reply With Quote
Old 04-17-2008, 04:22 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Google aramalarının trackback şeklinde gelmesi güzel olur.

Yani vbseo alakalı konuya, eğer google aramasıyla yönlenildiyse, google arama linki o konuya trackback olarak gelmeli. Bana teknik eksik gibi geliyor.

Örnegin:
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=vbseo&btnG=Google%27da+Ara&meta=

Gibi bir link, trackback olarak gelmeli hatta mümkünse bunu sadece misafir yada arama botlarına açarak, konuyla alakalı trackback sayısının artması bu da o konuya edilecek ziyareti arttıracaktır

Şu an bu tekniği, invision board un SEO yazılımı yapabilmektedir. ( CommunitySEO )
Old 04-17-2008, 04:33 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Bunu arasmızda konuşuyoruz ancak bana teorik olarak çok saçma geliyor. Sebebine gelince Google aramasını zaten Analytics veya benzeri bir programla takip edebilirsiniz. Trackback olarak eklenmesinin sayfaya en ufak bir katkısı olmaycağı gibi tersine götürüsü olacaktır çünkü trackback olarak eklendiği zaman sitenizden hiçbir içerik sağlamayacak google a backlink vermiş olursunuz ve fayda sağlayan google olurken sizin rankleriniz zarar görür.
Reply With Quote
Old 04-17-2008, 04:44 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Yakın bir arkadaşım IPB board üzerine kurduğu SEO yazılımında, bu özellik çıktıktan sonra 5 ayda, hitini 10 a katladı bence tesadüf degil kaldı ki trackback ler sadece google a görünüyor, google her sayfayı ziyaret edişte yararlı google arama linklerini gördüğünden o arama sonuçları ve konulara da yönlenmiş oluyor

Yada bunun gibi birşey , sonucta google arama linklerini sayfanızda veriyosunuz google onlara da yönleniyor belki de ve o sonuçlarda da sizin sayfanız çıkıyor zaten genelde dolayısı ile onlara da kaynak görünmüş olabilir.

Teknik olarak ben bilgi sahibi degilim sizin kadar, ancak yararlı oldugunu 100% düşünüyorum.

Madem tartısılıyor, özellik koyulsun ve opsiyonel olsun yararlı oldugunu düşünen açar, düşünmeyen açmaz

Ama düşünülmesi, demekki birşeylerin olabilecegi hakkında güzel katledilmiş bir yol. Ummarım olur, üst kurulda dile getirin Lütfen Mert Bey
Reply With Quote
Old 04-17-2008, 04:59 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

3.2 içerisinde böyle bir özellik kesinlikle olmayacak. Faydasına inanmadığımız bir özelliği bugüne kadar eklemedik Neler olup olmayacağını gelecek göstericektir.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules