vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

vBSEO 3.2.0 RC1

This is a discussion on vBSEO 3.2.0 RC1 within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, Bugün veya yarın vbseo alcaktım ama aklıma takılan Vbseo nun yeni sürümü mü çıkacak benim aldığım şimdi vbseo 3.1.0 ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-28-2008, 11:22 AM
BEyefendi's Avatar
Member

Real Name: Hakan sar
vBSEO 3.2.0 RC1

Merhabalar,
Bugün veya yarın vbseo alcaktım ama aklıma takılan Vbseo nun yeni sürümü mü çıkacak benim aldığım şimdi vbseo 3.1.0 mı olcak yoksa çıktımı?

Birde
Web tarama hataları....
Bulunamadı...328
Erişilemeyen URL ler...480
Site Haritalarındaki URL ler için tüm hatalar..189

Ben dokunmak istemesem bunlara çok bi zararı olurmu pr ye zararı oluyormuş gördüğüm kadarıyla onada razıyım başka bişey olmazsa yani
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-28-2008, 11:27 AM
Junior Member

Real Name: kIzIL
Yeni Surum VbSeo Ciksa bile GuncelleyebiLiyorsun dier sorulara mert bey cevap verir
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-28-2008, 12:25 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 2
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
vBSEO 3.2 vBulletin 3.7 için olan versiyondur. Şu an henüz test aşaması başlamamıştır. 3.7 Gold yayınlandığı zaman 3.2 yayınlanacaktır.

PR'ın hiçbir önemi kalmadı. PR olgusuna takılmanızı tavsiye etmem.
Bulunamayan url'ler neler ?
Erişilemeyen url'ler neler ?
Reply With Quote
Old 03-28-2008, 01:32 PM
Member

Real Name: jacckhal
Send a message via MSN to jacckhal Send a message via Yahoo to jacckhal Send a message via Skype™ to jacckhal
Pr site için önemi yok mu? Sitenin ileride reklam alabilmesi için pr yüksek olması gerekli diyorlar...
Reply With Quote
Old 03-28-2008, 01:46 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by jacckhal View Post
Pr site için önemi yok mu? Sitenin ileride reklam alabilmesi için pr yüksek olması gerekli diyorlar...
Kim diyorsa açık ve net halt etmiş Reklam için gerekli olan site istatistikleridir. PR'ın hükmü eskidendi artık geçti
Reply With Quote
Old 03-28-2008, 01:52 PM
Member

Real Name: jacckhal
Send a message via MSN to jacckhal Send a message via Yahoo to jacckhal Send a message via Skype™ to jacckhal
Yani kafamızı pr yükseltecem diye yormayalım valla ben açıkça pr yükselse diye sıkıntılıydım iyi oldu...
peki reklam vermek isteyenler sitede neleri değerlendiriyor biraz konu dışına çıktım kusura bakmayın...Teşekkürler.
Reply With Quote
Old 03-28-2008, 01:57 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by jacckhal View Post
Yani kafamızı pr yükseltecem diye yormayalım valla ben açıkça pr yükselse diye sıkıntılıydım iyi oldu...
peki reklam vermek isteyenler sitede neleri değerlendiriyor biraz konu dışına çıktım kusura bakmayın...Teşekkürler.
Mesajı editlerken görmemişsiniz. Reklam için önemli olan olgu site istatistikleridir. Günlük unique hitiniz , günlük sayfa gösterim sayınız , günlük hitinizin detaylı istatistikleri önemlidir.
Reply With Quote
Old 03-28-2008, 03:44 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Bir de onların üstüne, pr de iyi göründü mü tam oluyor ama

Bir işlevi olmasa da değerinin google tarafından öyle yada böyle bir sekilde yüksek verilmesi güzel oluyor

Bu arada,
vbseo 3.2 RC sürümleri de, vbulletin 3.7 RC sürümleri ile aynı paralellikte çıkarsa seviniriz. Güzel olur..
Reply With Quote
Old 03-31-2008, 01:40 PM
BEyefendi's Avatar
Member

bulunamayan url lerden bazıları
http://www.varbak.com/estetik-amelyatlar.html 404 (Bulunamadı) 26.Mar.2008 http://www.varbak.com/forum/1139-post1.html 404 (Bulunamadı) 26.Mar.2008 http://www.varbak.com/forum/11630-post1.html 404 (Bulunamadı) 26.Mar.2008 http://www.varbak.com/forum/11810-post1.html 404 (Bulunamadı) 24.Mar.2008 http://www.varbak.com/forum/11833-post9.html 404 (Bulunamadı) 26.Mar.2008
Karizmatik Nickler - VarBak Ana Sayfa

erişilemeyen url ler den bazıları
TÜRK?YEM Bölgeler ?ehirler Özel [Arşiv] - VarBak Ana Sayfa Ağa ulaşılamıyor 26.Mar.2008 http://www.varbak.com/avcilik-ve-doga-...tandart-yari-otomatik-yivsiz-av-tufegi/ Ağa ulaşılamıyor 26.Mar.2008 http://www.varbak.com/bunlari-biliyor-...z/12977-bugune-kadar-neleri-icad-ettik/ Ağa ulaşılamıyor 24.Mar.2008
Fenerl? Temel - VarBak Ana Sayfa Ağa ulaşılamıyor 26.Mar.2008
Reply With Quote
Old 04-01-2008, 04:00 AM
Member

Real Name: birayfil
sitemap de post seçeneğini kaldır, düzelecektir.
Reply With Quote
Old 04-01-2008, 06:10 AM
BEyefendi's Avatar
Member

birayfil teşekkür yardımların için indexlemeye başladı 123000 url den 4000 eklendi dedi google

Şimdi post u hayır yapcam ama seçenek aşağıdaki mi onu hayır mı yapcam
Include Show Post Pages
Reply With Quote
Old 04-02-2008, 01:08 AM
Member

evet onu yapacaksın.
Reply With Quote
Old 04-03-2008, 03:43 PM
BEyefendi's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by birayfil View Post
sitemap de post seçeneğini kaldır, düzelecektir.
gonderılen url 120000 lerden 37000 lere dustu bununla ılgıs varmı acaba

eğer varsa eskı halıne getırmem mı uygun olur yokss kalsınmı?
Reply With Quote
Old 04-03-2008, 04:21 PM
Member

imzamdaki bununla ilgili bir konu yaptım, eğer linkler benim için önemli diyorsan site rengi önemli değil diyorsan yapabilirsin.
Reply With Quote
Old 04-05-2008, 07:03 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Eklenen link sayısı hiçbir zaman önemli değildir. Önemli olan botları gerekli içeriğinize konsantre etmektir.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules