vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Vbseo 3.2.0 Guncellemeden Sonra Hata within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaslar guncellemeden sonra sıtemın anasayfasında blog ansayfası cıkıo yanı SaNaL FoRuM - En iyi Bloglar ı tıklayınca ındex cıkması gerekırlker ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Vbseo 3.2.0 Guncellemeden Sonra Hata
Arkadaslar guncellemeden sonra sıtemın anasayfasında blog ansayfası cıkıo yanı SaNaL FoRuM - En iyi Bloglar ı tıklayınca ındex cıkması gerekırlker blog ındex ı cıkıo ayrıca vbseo kontrol panelınde eskı url kayıtlarım harıcınde yenı ne kayıt etmeye calısdıysam kayıt etmıyor sızlerden yardım beklıyorum ayrıca vbseo config dosyam cmod degerı 666
|
|
| |||
| |||
|
Mert Bey Özel Rewrite Kurallarının Her ıkısıde bos suan zaten kayıt yapamıyorum seo da |
|
| |||
| |||
|
Mert Bey Anasayfa Yonlenmesını dedıgınız uzere cozdum Yanlız Benım Seoda Bazı Bolumlerınde Kayıt Sorunu ar soylekı Belirlenmiş Değişkenler e uyumlu degıskenlerı yazıp kayıt dıyorum yıne bombos cıkıyor kayıt etmıyor LinkBackler (Ping/Track/Refbackler) Bunların hepsı suan kapalı acık dıyorum kayıt edıyorum yıne aynı kapalı seoda boyle cok yer var kayıt yapmayan Rewrite ayarlarında nedense kayıt yapıyor ama |
|
| |||
| |||
|
Mert Bey Cok Sağolun Suhosini Komple Kaldırdılar Kayıt Sorunum Yok AMa Ben Upragden Sonra Vbseo da Hıcbır kayıdım kalmadı yanı Özel Rewrite Kuralları vs ve dıger tum hersey sıfırlanmıs durumda hepsı bos bunların ayarlamaları sız yapmışdınız rıca etsem tekrar yaparmısınız?
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
| evet şu an bendede var ana sayfamda blog çıkıyor nasıl düzeltebilirim acaba
|
| Thread Tools | |