vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı Adım 1 - vBSEO 3.2.0 Gold Bekleme sona erdi , vBSEO 3.2.0 Gold ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı Adım 1 - vBSEO 3.2.0 Gold Bekleme sona erdi , vBSEO 3.2.0 Gold tüm müşterilerimizin hizmetine sunuldu. vBSEO 3.2.0 Gold kurulumunuz sonrasında forumunuzun internet üzerinde en optimize forumlardan birisi olduğundan emin olabilirsiniz. Adsense hesabınız bunun için size teşekkür edecektir. vBSEO 3.2.0 için Pre Release üyelerimiz ve RC versiyonları test eden müşterilerimizin sarf ettiği eforu düşündüğümüz zaman , NASA'nın Mars Phonenix'i 400.000 mil uzağa başarıyla göndermesi ve yere indirebilmesiyle karşılaştırmamız pek garip olmayacaktır. Elbetteki vBSEO'nun geliştirme aşaması "örnekte olduğu kadar" karmaşık değil! Ancak SEO Roket Bilimimi tartışması devam ederken aylar süren geliştirme sonrasında vBSEO başarıyla gezegen dünyaya inişini gerçekleştiriyor. Başarılı takım çalışmasının başarılı sonuçlar doğurduğu gerçeği vBSEO 3.2.0 ile birlikte kesinlikle birkez daha kanıtlanacaktır. Lütfen hep beraber vBSEO 3.2.0 Gold'un yayınlanma aşamasında emeği geçen Pre-Release , Global Partner , Moderatörler ve Destek Takımına teşekkür edelim. Adım 2 - vBSEO 3.5.0 Çalışması Dün Başladı! vBSEO 3.2.0 Gold ile birlikte güncellenen/düzeltilen ve yeni eklenen özelliklerin listesini aşağıda bulabilirsiniz. Ancak kendinizi bir sonraki aşamaya hazırlamalısınız. vBSEO 3.5.0 çalışması hemen başlamıştır. Bugüne kadar vBSEO'nun her yayınlanan versiyonu bir öncekinden çok daha gelişmiş durumdayken , vBSEO 3.5.0 bir devrim niteliği taşıyacak. vBSEO'yu bugüne kadar sevmenize sebep olan özelliklerin tamamının gelişmiş versiyonları ile birlikte birçok yeni mutlaka olması gereken SEO özelliklerinin yer aldığı vBSEO 3.5.0'ı 2008 sonu , 2009 başlarında bekleyebilirsiniz ( Zaman değişkenlik gösterebilir ) vBulletin 3.7.2 - Maksimum Gelişme Sinerjisi vBSEO 3.2.0 Gold vBulletin 3.7.2 ile maksimum uyumluluk göstermektedir. vBSEO 60'dan fazla URL formatını yeniden yazarken maksimum link uyumluluğunu ve değerli link uyumu sağlamaktadır. Jelsoft'un eklemiş olduğu tüm yeni özelliklerin profiller , sosyal gruplar , yeni blog urlleri , etiket sistemi tamamı artık vBSEO paketinin içerisinde yeniden yazılmaktadır. Sonuç en gelişmiş forum yazılımının aynı zamanda internet üzerinde en gelişmiş SEO optimasyonuna sahip olmasını garanti etmektir. Maksimum Gelişme ile birlikte oluşturabileceğiniz uzun arama kuyruğu ve Web Trafiğinizin vbulletin + vBSEO kombinasyonuyla artması demektir. Yenileme ve Güncelleme Yenileme : Eğer lisansınızın geçerlilik süresi bittiyse 35$'lık yenileme ücretiyle birlikte hem yeni versiyonları (vBSEO 3.2.0 Gold) indirebilir hemde vBSEO öncelikli destek sistemine erişebilirsiniz. Güncelleme Servisi : Eğer güncelleme operasyonunu kendiniz yapmaktan rahatlık duymuyorsanız 27$ lık bir ücret karşılığında vBSEO Destek takımının bu işlemi sizin adınıza gerçekleştirmesini sağlayabilirsiniz. vBSEO 3.2.0 ile gelen Yeni Özellikler YENİ ÖZELLİK: vB Blog sayfaları için özel meta tagleri. Blog mesajının ilk kelimelerini meta açıklamasına eklerken blog başlığını meta başlığına ekliyor. YENİ ÖZELLİK: Linkback başlıklarında karakter sayısını belirleme config ayarlarına eklendi. YENİ ÖZELLİK: vBulletin config dosyasının ismini değiştirenler için yeni ismi ocnfig aracılığıyla belirleme imkanı. YENİ ÖZELLİK: vBulletin Etiket urlleri için default ayarlar uygulandı YENİ ÖZELLİK: vBulletin 3.7 için yeni url yeniden yazma ayarları Quote:
Quote:
Quote:
PHP Code: [username] [blog_title] [blog_description] YENİ ÖZELLİK: Konulara yazılan cevaplardaki konu başlıkları re: formatındayken , konu başlığı değiştirilirse tüm cevaplardaki konu başlıkları güncellenicek. YENİ ÖZELLİK: Anında linkback domain banlama. Linkback yanındaki kırmızı ikona tıklayarak linkbackin geldiği domain adresini çok kolayca banlayabilirsiniz. YENİ ÖZELLİK: Aynı adresten gelen linkbackleri reddet opsiyonu açıldığı anda aynı adresten gelen benzer linkbackler onaylanmıyacaktır. YENİ ÖZELLİK: vBSEO Kontrol Panelinde SHIFT+ALT+S kombinasyonu ile ayarları kolay kaydetme imkanı YENİ ÖZELLİK: Yeni bir beta opsiyon eklenerek kullanıcıya bir sayfada çıkıcak akronim sayısını belirleme imkanı. PHP Code: GÜNCELLEME: Perfonmans bakımından gelişme adına vBSEO ayarları global variable formatına çevrildi. GÜNCELLEME: vBSEO Kodu çok sayıda dosyaya bölündü Quote:
PHP Code: GÜNCELLEME: Facebook default sosyal bookmark ikonu olarak eklendi GÜNCELLEME: ISAPI Rewrite 3 versiyonu kullananlar için rewrite kuralları güncellendi GÜNCELLEME: Google Analytics kodu güncellendi GÜNCELLEME: Etiketler ajax ile düzenlendiğinde karşılaşıcak hata engellendi GÜNCELLEME: Dışarıya giden link kodu Analytics ile uyumlu olması için güncellendi GÜNCELLEME: Trackback Gönder opsiyonu yeni konu ve cevaplarda editörün altına alındı GÜNCELLEME: Yeni bir yönlendirme eklenerek Posted=1 gözükmesi engellendi GÜNCELLEME: Pingback spamını engellemek adına aktif bir linkback gelmeden moderasyon beklemensine alınmadı GÜNCELLEME: Üye profillerinde database query sayısı 3 e düşürüldü GÜNCELLEME: vB 3.7 lightbox formatı yeniden yazıldı GÜNCELLEME: Blog sayfalarında dışarıdan gelen linklerin başlıklarını gösterme opsiyonu eklendi GÜNCELLEME: Profil misafir yorumlarına giderken eklenen ek string kaldırıldı GÜNCELLEME: vB Blog içerisinde hatalı kullanıcı ismi çağrılduğında vBSEO'nun vBulletin'i bypass etmesi sağlandı GÜNCELLEME: Yeni Blog mesajları Servisleri Bilgilendirme içerisine eklendi GÜNCELLEME: Profil sayfalarında misafir yorumlarına permalinkler eklendi GÜNCELLEME: functions_vbseo_db.php dosyası ile birden fazla server konfigurasyonunda master-slave ayarının düzgün çalışması sağlandı GÜNCELLEME: Dahili site aramasının Google Analytics içerisinde takip edilmesini sağlayacak kod eklendi GÜNCELLEME: www.domain.com ve domain.com adreslerinden gelecek aynı linkbackler otomatik olarak kaydedilmeyecek GÜNCELLEME: Profil sayfalarında ?do=getinfo uzantısı benzer url sorunu doğuracağından bypass edildi GÜNCELLEME: SSL ( https ) yrlleri özel forumlarda yönlendirme desteğine sahip GÜNCELLEME: modlinkback dosyasının ajax'ı SQL injections riskine karşı güncellendi GÜNCELLEME: /member.php?username=user formatı rewrite opsiyonlarına eklendi GÜNCELLEME: Phrase Grup kullanımı kod level'ına güncellendi GÜNCELLEME: Template güncellemeleri vbseo_modify_template() fonksiyonu ile düzenlendi GÜNCELLEME: vbseocp.php içerisinde geçersiz lisans kullanımında çıkan kontakt bilgileri güncellendi GÜNCELLEME: vBulletin konu table'ına bir field eklenerek gelen linkback sayısını takip etmek sağlandı. Bu şekilde bir query az harcandı. GÜNCELLEME: Linkback blacklist database içerisinde saklanmakta GÜNCELLEME: VBSEO_REWRITE_MEMBER_MORECHARS opsiyonuna slash te eklendi GÜNCELLEME: Linkbackler deaktifken vBulletin CP içerisinde bu opsiyonların gözükmesi engellendi GÜNCELLEME: Yeni blog başlık formatı: /blog.php?blogid={\d+} GÜNCELLEME: tags.php ve blog.php 301 yönlendirmeyle vBSEO formatına çevrildi GÜNCELLEME: URL Presets #6 güncellendi GÜNCELLEME: config_vbseo.php dosyasında etiketleri ayıran karakteri belirleme opsiyonu beta olarak eklendi (VBSEO_URL_TAGS_FILTER) GÜNCELLEME: Dosyaları ekleme yöntemi güncellendi PHP Code: GÜNCELLEME: Readme dosyasındaki lisans koduyla ilgili kısım güncellendi GÜNCELLEME: Lighttpd/ISAPI_rewrite/Nginx/Zeus yeniden yazma kuralları güncellendi vBSEO 3.2.0 Gold diğer lisanslarda da güncellenmiştir. Şu aşamada vBSEO Kontrol Paneli aşağıdaki lisanlarda kullanılabilir
Download Etmek İçin Bütün lisanslı kullanıcılarımız vBSE 3.2.0 Gold'u vBSEO forumlarında Kullanıcı kontrol panelleri altında yer alan Miscellaneous kısmından Download vBSEO linkini takip ederek veya direk olarak http://www.vbseo.com/downloads/ adresini takip ederek indirebilirler Kurulum & Güncelleme Kurulum ve güncelleme bilgileri için indirmiş olduğunuz paket içerisinde yer alan docs klasörü altındaki readme.html dosyasını kullanabilirsiniz.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support Last edited by Mert Gökçeimam; 07-02-2008 at 04:41 PM. |
|
| ||||
| ||||
| Hayırlı olsun.. |
|
| ||||
| ||||
| Hayırlısı olsun fakat benim sitemde bir çok sorun var.. ana sayfam index.php olarak çıkıyor aslında olay şu, yaptığım ayarları kaydetmiyor.. ve sanırım bu bana özgü bir hata.. dün akşam rc8 kurdum gecede buna yükseltttim ve hatalar aynen devam ediyor.. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hayırlı olsun indirip güncellicem şimdi. |
|
| |||
| |||
| Mert Bey 3.2 gold surumunu hatasiz yukledim..turkce karakter olayinida yaptim..fakat domaini www ya yonlendiremedim...:( ben suanlik server kullanmiyorum acaba ondanmidir.. RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.domain\.com RewriteRule (.*) http://www.domain.com/$1 [R=301,L] yukaridaki kodu hostumdan .hataccess in icine ekledim..domain.com uda sitemin ismiyle degistim..fakat bi sonuc alamadim.. |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
| herkeze hayırlı olsun şimdi güncelledim zaten... |
|
| |||
| |||
| Bende dün cıkar cıkmaz güncelleme yaptım |
|
| |||
| |||
| Deneyelim bakalım. Last edited by [KAPLAN]; 07-06-2008 at 01:52 AM. |
|
| |||
| |||
| Download yapamıyorum , güncelleme yapmam gerekir sanırım |
|
| |||
| |||
| vbulletin 3.6.x için uygunmudur peki? |
|
| |||
| |||
| Hayırlı olsun yeni versiyonda baya bir güncelleme olmuş. Kolay gelsin vbseo ya ve vbulletin kullananlara |
|
| ||||
| ||||
| Emeği geçen herkese teşekkürler bende güncelledim.. |
| Thread Tools | |
|
|