vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Vbseo 3.1 Tr Karakter Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vbseo lisansını şimdi alıp kurdum, url'lelerdeki tr karakter sorununu çözmek için URL'ler içerisinde İngilizce Olmayan Karakterleri Değiştirin seçeneğini de işaretledim. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Vbseo 3.1 Tr Karakter Sorunu Vbseo lisansını şimdi alıp kurdum, url'lelerdeki tr karakter sorununu çözmek için URL'ler içerisinde İngilizce Olmayan Karakterleri Değiştirin seçeneğini de işaretledim. Fakat forumumda Ş İ Ö gibi bazı harfler çevrilmiyor, örnek göstermek gerekirse 'Ş' y olarak gösteriliyor, 'İ' th olarak 'Ö' oe olarak gösteriliyor ama bazı tr karakterlerde sorun yok mesela 'ö' o olarak gösteriliyor. Sorun nerede acaba?
|
|
| |||
| |||
|
i solve my problem, i edit my includes/functions_vbseo_url.php.
|
|
| ||||
| ||||
|
Tr karakter sorunu için mertin sabitlediği konu var orayı incele.
|
|
| |||
| |||
|
orayla alakası yoktu benim olayımın, vbseo yetkililerinden yardım gelmeyince kendim kodlamayı değiştirerek sorunu çözdüm. sanırım belirtmiştim #2
|
|
| ||||
| ||||
|
Oke sorunu çözdüğüne sevindim ozaman |
| Thread Tools | |
| |